Ilyen lesz az LG G Flex 2

Néhány óra múlva kezdődik az LG CES-es (Consumer Electronics Show) sajtótájékoztatója, ahol az egyik új mobileszköz a hajlított és enyhén hajlítható G Flex utódja lesz, legalábbis a nyitás előtt lefotózott hirdetőtáblák erre utalnak.

Az LG G Flex 2 a 2015-ös CES-en mutatkozik be

A Redefining the Curve szlogen, szabadon az görbületek újraalkotása valami újszerű megoldásra utal, sok információ viszont nem szivárgott ki a készülékről. A Plastic OLED kijelző visszatérése mindenesetre valószínűsíthető, ahogy a G Flex 720p-s felbontásának cseréje is Full HD vagy 2K felbontásra.

Az LG azóta egy beharangozó videót is közzétett a népszerű videomegosztó oldalon, melyet fentebb lehet megnézni, és ami elég sokat elmond a várható újdonságokról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Rövidesen debütál a LG G Flex utódja

    A Qualcomm CES beharangozója is megerősítette a hajlított kijelzővel és „öngyógyító” burkolattal ellátott dél-koreai modell utódjának közelgő érkezését.

  • Még idén érkezhet a G Flex 2

    Az LG hajlított kijelzővel szerelt csúcstelefonjának második generációs változata a hírek szerint még az idei év vége előtt a boltok polcaira kerülhet.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

  • LG G Flex 2 – flexibilis burkolattal

    A kisebbik dél-koreai gyártó flexibilis AMOLED kijelzővel szerelt okostelefonjának következő generációja már valóban hajlítható lehet.

Hirdetés