Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Kilyukasztották, és még ki is lapították

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A két ívelt Infinity-O AMOLED panellel szerelt Galaxy csúcskészülék után az S10 Lite is renderképet kapott, plusz előlapi védőüvege is lebukhatott.

Hirdetés

Az utóbbi időben háromféle Galaxy S10 érkezéséről hallani, és aki azt hiszi, ezzel a Samsung ellövi 2019 elejére szánt puskaporát, téved: 5G-s különlegesség és összehajtható kijelzős eszköz is úton van.

Mind közül az egyelőre Galaxy S10 Lite-nak becézett darab rendelkezhet a legszerényebb tudással, így kérdéses, hogy megkapja-e drágább fivérei Exynos 9820 / Snapdragon 855 rendszerchipjét. Azt már egy ideje előrevetítették, és az Ice Universe Twitter-csatorna renderképén látszik is, hogy az alapmodell lapos megjelenítőt kaphat, egyetlen kameralukkal, amit Infinity-O néven becézget a gyártó.


(forrás: GSM Arena)

A GSM Arena az S10 Lite állítólagos előlapi védőüvegét is meg tudja mutatni, amelyen nincs kamerakivágás, hiszen magát a kijelzőt lukasztják ki, arra és a szelfimodulra egyazon edzett üveglap kerül. Ez az S10 változat az 5,8"-es képernyő helyett a fém oldalszegélyre helyezheti az ujjlenyomat-olvasót, a hátlapon pedig dupla kamerát vethet be.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.