L-alakú kamerával várhatjuk a Galaxy A51-et

Hivatalosan még semmi információ nincs róla, viszont valószínűleg már készen állnak az új középkategóriás gyártósorai.

Hirdetés

A Samsung idén jelentősen kibővítette a Galaxy A-szériát, ismerve a teljes palettát pedig azt mondhatjuk, hogy a középkategóriás A50 volt az egyik legkiegyensúlyozottabb, vásárlásra leginkább érdemes, pont jól eltalált modell, ami azóta egyébként egy minimális hardverfrissítésen is átesett, de alapjába véve alig változott.


[+]

Fontos típusról beszélünk tehát, éppen ezért érdekes a 91Mobiles által megszerzett néhány kép és információmorzsa, amik alapján a következőket feltételezhetjük: USB Type-C és 3,5 milliméteres jack csatlakozót egyaránt kap a Galaxy A51 néven várható utód, a két nanoSIM-e mellett microSD-t is fog tudni fogadni, a hátlapjára pedig L-alakban négy kamera kerülhet elhelyezésre: feltételezések szerint 48 megapixeles főkamerát, 12 megapixeles ultraszélest, 12 megapixeles telét és 5 megapixeles mélységszenzort várhatunk.

[+]

Az előlapra pici noccs kerülhet, de egyébként nyilván a 6,5 hüvelykes kijelző lesz a domináns, odabenn pedig Exynos 9611 rendszerchip foglalhatja el helyét 4 GB RAM-mal, Android 10-re épülő One UI szoftverrel. Bemutatóra leghamarabb a 2020-as MWC-n kerülhet sor.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés