Rendereken látható a Galaxy Z Flip4

Egyenesebb szélekkel, de a tavalyihoz képest alig változott dizájnnal érkezhet a Samsung idei kagylótelefonja.

Bár augusztus még távol van, a Galaxy Z-széria Flip és Fold telefonjairól egyre több információ szivárog ki. A kagylótelefon Flipről most több renderkép és videó is napvilágot látott, hála az OnLeaks-nek. Ezekből arra számíthatunk, hogy külsőre szinte változatlan forma várja majd az érdeklődőket, de több színváltozat közül választhatnak majd.

Így nézhet ki a Galaxy Z Flip4 kék színben.Így nézhet ki a Galaxy Z Flip4 kék színben. Így nézhet ki a Galaxy Z Flip4 kék színben. (forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

A telefon házának mérete (kinyitva) 165,1 × 71,9 × 7,2 milliméter lehet, belül marad a 6,7 hüvelykes félbehajtható kijelző. A specifikációk egyelőre nem ismertek, a pletykák szerint a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus lapkája dolgozhat majd a mobilban, bár az SoC-t egyelőre be sem jelentették. A külső kijelző mérete marad, mellette a 12 megapixeles felbontású két kamera sem változik. A belső kamera 10 megapixeles lehet, egy apró pöttybe vágva kap helyet a kijelző felső részén, középen.

A dizájn ismerős lehet tavalyról, a szélek egyenesebbnek tűnnek.A dizájn ismerős lehet tavalyról, a szélek egyenesebbnek tűnnek. A dizájn ismerős lehet tavalyról, a szélek egyenesebbnek tűnnek. (forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

Akárcsak elődje, a keret alumíniumból készül majd, a telefon külső borítása pedig üveg lesz, a kamerát és a külső kijelzőt körbeölelő részen fekete színű. A kereten jobb oldalt marad az ujjlenyomat-leolvasóval egybekötött bekapcsoló gomb, felette pedig a hangerőszabályzó gomb. Alul USB-C, mikrofon, hangszóró, valamint a SIM-tálca lesz. A zsanér a renderek tanúsága szerint jobban zár majd, mint az elődje.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés