Személyre szabhatóbb lehet a Z Flip 4 megjelenése

A hírek szerint a 49 színkombinációt kínáló Bespoke kiadás több országban is elérhető lesz, egyből az augusztusi bemutató után.

Hirdetés

Tavaly októberben jelentette be a Samsung, hogy a 2021 augusztusában debütált Galaxy Z Flip 3 különleges kiadással bővül, ami a Bespoke Edition nevet kapta. A Bespoke termékvonal a koreai vállalat otthoni gépei közül nőtte ki magát, szerepe az, hogy a vásárló jobban igényeire szabhatja a termék megjelenését színek és anyagok közti választással. A telefon esetén csak a színválasztás opció, összesen 49 kombinációban lehet variálni a Z Flip 3 alsó és felső üvegét, valamint a keretet.

Variációk egy témára, Z Flip 3-mal.
Variációk egy témára, Z Flip 3-mal. (forrás: Samsung) [+]

A SamMobile információi szerint a Z Flip 4 már az augusztus 10-i bemutatón úgy debütál, hogy egyből elérhető lesz a Bespoke Edition, vagyis az online rendelők maguk állíthatják össze telefonjuk megjelenését. A lap azt is írja, hogy jóval több országban elérhető lesz a személyre szabás Európában és Ázsiában is. Jelenleg Ausztrália, Kanada, Franciaország, Németország, Korea, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok vásárlóinak opció a Bespoke Edition, amely hardveres változást nem jelent az alapmodellhez képest. Ez a Z Flip 4 esetén sem változik majd, csupán külsőség az egész.

Előzmények

Hirdetés