Fotókon a Samsung Galaxy Z Flip 4

Kisebb keret, kisebb gyűrődés a kijelzőn.

Augusztusban, a pletykák szerint 10-én mutatja be a Samsung a negyedik generációs Z-szériát, a Flipről a TechTalkTV azonban már egy videót is közölt. Bár a videót eltávolították azóta, az XDA által kimentett képeken látszik, hogy továbbra sem zár résmentesen a telefon összehajtott állapotban, de az elődnél szorosabban csukódik be. A képek forrása szerint a mobil egyértelműen könnyebb és kisebb, mint a harmadik generáció volt, illetve láthatóan kisebb a gyűrődés a kijelzőn.

A Z Flip 4 kinyitva elölről és hátulról.A Z Flip 4 kinyitva elölről és hátulról. A Z Flip 4 kinyitva elölről és hátulról. (forrás: TechTalkTV) [+]

A szélek négyzetesebbek, az ujjlenyomat-leolvasó pedig továbbra is a telefon oldalán, a bekapcsoló gombban helyezkedik el. Úgy tűnik, hogy a külső kijelző mérete nem nőtt jelentősen (1,9 hüvelykről 2 hüvelykesre változó átlóról szólnak a pletykák), kamerából pedig továbbra is kettő van kívül, egy pedig belül, utóbbi kameralyukban.

A külső kijelző és a zsanér összehajtott állapotban.A külső kijelző és a zsanér összehajtott állapotban. A külső kijelző és a zsanér összehajtott állapotban. (forrás: TechTalkTV) [+]

A Z Flip 4 továbbviszi az előd kéttónusú megjelenését matt üveg hátlappal, fényes kerettel és fényes üveggel a külső kijelző, illetve a kamerák körül. A TechTalkTV szerint 3700 milliamperórás akkumulátort sikerült a Samsungnak a kagylótelefonba zsúfolni, ehhez 25 wattos töltés járhat. A hajlítható telefon Snapdragon 8 Gen 1-gyel érkezhet, ezt nem erősítette meg a telefont kiszivárogtató forrás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés