Hirdetés

Remek minőségű képeken a Galaxy XCover 2 Pro

A nagy kijelzős strapatelefon jófajta renderanyagot kapott, nem hivatalos forrásból.

Kétéves a Samsung Galaxy XCover Pro, a Samsung felső-középkategóriába szánt strapatelefonja, és úgy tűnik, hamarosan befut a folytatása. Az XCover Pro 2-ről az OnLeaks közölt képeket és a Zoutons kulcsinformációkat, melyek alapján 6,56"-es képátlóra lehet számítani, a vélhetőleg Mil-STD-810H teszteken átment szívós ház ellenére elfogadható kávákkal és apró kameracseppel.


(forrás: OnLeaks / Zoutons) [+]

A készülék 169,5 x 71,1 x 10,1 milliméteren nem ígérkezik aprónak, persze műfajon belül ezt megszoktuk, a ház pedig nem csak méretes és cserélhető telepet, hanem 5G modemes is kínálhat a Snapdragon 778G vagy az Exynos 1280 chip mellé társítva.


[+]

A telefon ráadásul megtarthatja a 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenetet és oldalt az ujjlenyomat-olvasó is meglehet, ami alapján IPS paneltechnológia tűnik reálisnak 1200 nit feletti AMOLED  panel helyett – ez utóbbi ideálisabb volna kinti használatra. Az XCover Pro 2 nyár környékén startolhat elég borsos, 500 dolláros áron, természetesen Android 12-vel és OneUI 4.1-gyel, négyéves rendszerfrissítés ígéretével.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés