Hirdetés

Hat oldalról látható az XCover6 Pro

Új néven bukott le a következő strapabíró Galaxy.

Jó pár hónapja befutott a Galaxy XCover 2 Pro nem hivatalos renderképe, ám maga a készülék csak nem mutatkozott be, és ezen a néven várhatóan nem is fog. A GizNext szerint ugyanis a Samsungnál átkeresztelték XCover 6 Próra – végül is a legutóbbi strapa Galaxy az XCover 5 volt, tehát van benne logika.


(forrás: GizNext)

A komolyabb felszereltségű folytatás 169 x 80 x 10 milliméteres és 235 grammos házzal érkezhet, ami igazán méretesnek tűnik, cserébe meglesz az IP68 védelem és nyilván jó pár Mil-STD teszt teljesítése. A FHD+ panel maradhat a TFT technológiánál és a 60 Hz-nél, ami azért furcsa, mert kinti használatra az 1000 nit fénysűrűséget is meghaladó, tökéletes feketéket és betekintési szögeket kínáló OLED panelek tűnnek a legalkalmasabbnak.


(forrás: GizNext) [+]

A forrásoldal 13 megapixeles kamerát vár az előlapra és 50 megapixeleset a hátlapra, 8 vagy 12 megapixeles ultraszélessel megtámogatva. A hardveres feladatokat a Snapdragon 778G 5G chip láthatja el 6 GB RAM és 128 GB-os tároló kíséretében. A telep 4050 mAh-n nem feltétlenül lesz a kitartás királya, viszont az iménti chip kellően takarékosnak számít a többnapos használathoz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés