2019. január 17., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Gyorsított eljárásban került kínzópadra a OnePlus 6

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Zack Nelson

Zack Nelson a bemutató pillanatában nekiesett a fémházról üveg hátlapra váltó csúcskészüléknek, amely ezúttal sem tört meg a vallatószobában.

Hirdetés

Bár a belső is változott, a OnePlus 6 legfőbb újdonságai a külsejét érintik: immáron két Gorilla Glass üveglap fogja közre a fémvázat, amely Snapdragon 845 mobilplatformot és akár 8/256 GB-os RAM/tárhely kombinációt is rejthet. Tovább faragott a kávákon a gyártó, bár a szenzorszigetnek nem mindenki örül. Ami nem változott, az úgy tűnik, a jófajta összeszerelési minőség. Pontosabban annyiból igen, hogy a OnePlus 6 immáron vízlepergető, bár IP-besorolást nem kapott.

Mi Londonban csak megtapogattuk, alább Zack Nelson meg is gyötörte a OnePlus 6-ot
Mi Londonban csak megtapogattuk, alább Zack Nelson meg is gyötörte a OnePlus 6-ot [+]

Zack Nelson már korábban hozzájutott a tükörfekete fantázianevű, fényes kiszereléshez, és jó szokásához híven nekiesett vésőivel. Meglepetés nincs: a Mohs-féle keménységi skála 6-os vésője hagyott először nyomot rajta, a 7-es pedig mélyebbet, így a kulcs, a svájci bicska vagy a papírvágó aligha fogja az üveget felsérteni. Más kérdés, hogy az említett eszközökkel a fémkeret festése lekapargatható, viszont a kétoldali üveg ellenére is ugyanolyan jól bírta a OnePlus 6 Zack hajlítótesztjét, mint unibody fémházas elődje.

Mr. Nelson mondjuk nem szokta dobálni a tesztkészülékeket, és betonra ejtve azért kiderülhet az üveg sérülékenyebb mivolta az alumíniummal szemben, öngyújtólángjának a képernyő mindenesetre 12 másodpercig ellenállt, ami valószínűleg sokkal több, mint amennyit az emberi ruházat vagy bőr kibír, ha lángok közé keveredik. A lényeg: szerkezetileg a OnePlus kipipálja a csúcskategóriás követelményeket, aki pedig komolyabb védelemre vágyik, annak továbbra is a strapatelefonok között érdemes szétnéznie.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.