Gyorsított eljárásban került kínzópadra a OnePlus 6

Bár a belső is változott, a OnePlus 6 legfőbb újdonságai a külsejét érintik: immáron két Gorilla Glass üveglap fogja közre a fémvázat, amely Snapdragon 845 mobilplatformot és akár 8/256 GB-os RAM/tárhely kombinációt is rejthet. Tovább faragott a kávákon a gyártó, bár a szenzorszigetnek nem mindenki örül. Ami nem változott, az úgy tűnik, a jófajta összeszerelési minőség. Pontosabban annyiból igen, hogy a OnePlus 6 immáron vízlepergető, bár IP-besorolást nem kapott.

Mi Londonban csak megtapogattuk, alább Zack Nelson meg is gyötörte a OnePlus 6-ot
Mi Londonban csak megtapogattuk, alább Zack Nelson meg is gyötörte a OnePlus 6-ot [+]

Zack Nelson már korábban hozzájutott a tükörfekete fantázianevű, fényes kiszereléshez, és jó szokásához híven nekiesett vésőivel. Meglepetés nincs: a Mohs-féle keménységi skála 6-os vésője hagyott először nyomot rajta, a 7-es pedig mélyebbet, így a kulcs, a svájci bicska vagy a papírvágó aligha fogja az üveget felsérteni. Más kérdés, hogy az említett eszközökkel a fémkeret festése lekapargatható, viszont a kétoldali üveg ellenére is ugyanolyan jól bírta a OnePlus 6 Zack hajlítótesztjét, mint unibody fémházas elődje.

Mr. Nelson mondjuk nem szokta dobálni a tesztkészülékeket, és betonra ejtve azért kiderülhet az üveg sérülékenyebb mivolta az alumíniummal szemben, öngyújtólángjának a képernyő mindenesetre 12 másodpercig ellenállt, ami valószínűleg sokkal több, mint amennyit az emberi ruházat vagy bőr kibír, ha lángok közé keveredik. A lényeg: szerkezetileg a OnePlus kipipálja a csúcskategóriás követelményeket, aki pedig komolyabb védelemre vágyik, annak továbbra is a strapatelefonok között érdemes szétnéznie.

Azóta történt

Előzmények

  • Nem egyedül érkezett a OnePlus 6

    Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.

  • A OnePlus 5T a soros, hogy meggyötörjék

    Az elődmodellek jól bírták a strapát, Zack Nelson most a kevesebb kávával tetszelgő OnePlus 5T-t fekteti véső alá.

Hirdetés