Tényleg 120 wattos gyorstöltéssel jön a Redmi Note 11 széria

A csütörtöki bemutatóhoz közeledve érkeznek a hivatalos előzetesek is, most már biztos a nagy teljesítményű gyorstöltés.

Hirdetés

A Xiaomi csütörtökön, azaz október 28-án mutatja be a Redmi Note 11 szériát, ami első körben egy alapmodellt és egy Pro verziót jelent majd. Sokféle félinformáció szivárgott már ki a készülékekkel kapcsolatban, a legérdekesebb nyilván a töltésteljesítményre vonatkozott. A 120 wattos villámtöltés elsőként lenne elérhető a középkategóriában és valóban jelentős fejlesztés lenne az aktuális széria képességeihez képest.


[+]

A 120 Hz-es IPS és OLED panel nem annyira kirívó a mezőnyben, a sztereó hangszórók sem, bár itt a JBL működik közre a hangzás finomhangolásában, a legutóbbi hivatalos előzetesen 3,5 milliméteres jack csatlakozót is láthattunk az infra vezérlő mellett, volt szó NFC-ről és 108 megapixeles kameráról; ez mind alapvetően már erős kezdés, a specifikáció húzóeleme viszont a 120 wattos gyorstöltés, amit a legfrissebb hivatalos előzetes meg is erősített, úgyhogy ezt már tényként könyvelhetjük el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés