Rajongóival reklámozzák a Pixel 4-et

Akik maguk fizettek a véleményükért, állítja a Google.

Hirdetés

Dizájnvonalon elég vicces volna a Google Pixel 4 családot reklámozni, mert nem fognak szépségversenyt nyerni, bár sokan még mindig inkább aláírják az alábbi, három oldalt kávamentes formát, mint a Pixel 3 XL-t méretes (néha dupla) noccsával.


(forrás: OnLeaks)

Ám saját véleményünk szerint is képes feledtetni a referenciamobilok szuper kamerarendszere az efféle hátrányokat, és a Pixel 4 a hátlapon is duplázni készül, magasabb szinte emelve a fotós és videós képességeket.

A Google elkezdte az október 15-ére várt szériát reklámozni, és a kedvcsináló videók „igazi embereket” szólaltatnak meg, akik „fizettek a véleményükért”, olvasható alul, magyarán nem a Google szövegkönyvéből olvasnak.

Persze a rajongókat sokszor nem kell elismerő szavakra buzdítani, az viszont tény, hogy a Pixelek remek képfeldolgozó algoritmusával minőségi eredmények születnek naplemente után is, plusz adott a korlátlan felhőtárhely a sok ezer kép tárolására.

Az viszont jó kérdés, hogy az utolsó kis szösszenet, ami arról szól, hogy milyen könnyű a Pixelbe átköltözni, és úgyis a Google Maps meg a Gmail került fel a régi telefonra elsőként, ami itt alapból fent van vajon az Apple-nek finom odaszúrás, vagy a Huawei-nek?

Előzmények

Hirdetés