QHD kijelzővel érkezik a Nexus Marlin

Hirdetés

A HTC által gyártott Google referenciamodellek nagyobbik példánya is horogra akadt (ha már a keresőóriás is kedveli a tengerészeti hasonlatokat) az AnTuTu adatbázisában. Az eredmények megerősítik, hogy az 5,5 hüvelykes változat már QHD kijelzőt kap, bár azt továbbra sem tudjuk, hogy melyik technológia kerül alkalmazásra, mindazonáltal az AMOLED nem egyszer felmerült, mint lehetséges megoldás.

A két várható készülék között a legfőbb különbségeket a kijelző méretében, ennek kompenzálására a megnövelt felbontásban, valamint az akkumulátorkapacitásban kell keresnünk. Viszont a HTC azonos alapokra épít, így mindkét eszköz Snapdragon 820-as chipsetet kap, 4 GB rendszermemóriát és opcionálisan 32 vagy 128 GB belső tárhelyet. Az akkumulátor a Marlin esetében arányosan nagyobb, 3450 mAh fér bele. A 13 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi kamera, valamint a C típusú USB csatlakozás szintén közös tulajdonság.

Azóta történt

  • Újabb fotón a Google Pixel XL

    A korábban csak Nexus Marlin néven emlegetett phablet nem az évszázad legélesebb fényképén pózol, az új androidos kezelőgombok viszont megmutatják magukat.

Előzmények

Hirdetés