Hirdetés

2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Egyéb rovat

Publikus a MIUI 8 Beta

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GizChina

Bárki kipróbálhatja a nemsokára elstartoló új MIUI főverzió tesztelés alatt álló változatát.

Hirdetés

Június elseje a nemzetközi gyermeknap, és a Xiaomi évről évre kedveskedik valamivel a rajongóinak ennek alkalmából. Tegnap a közelgő MIUI 8-as főverzió béta változatának nyilvános közzététele volt a nagy esemény, a kapcsolódó fájlokat az alábbi oldalról lehet elérni.


[+]

Első körben a Xiaomi Mi5 , a Mi Max, a Mi Note, a Mi 4, a Mi 3 és a Mi 2/2S eszközön próbálható ki a MIUI 8 béta, azt persze figyelembe kell venni, hogy ezek a ROM-ok nem a MIUI nemzetközi, hanem kínai variánsai, Play Áruház és Google-szolgáltatások nélkül. A MIUI 8 érkezését a Xiaomi május 10-én jelentette be, 16-tól lehetett a béta programra regisztrálni, tegnap indult a publikus tesztelés és június 17-n érkeznek a fejlesztői ROM-ok. A végleges változat ezt követően, várhatóan heteken belül befut.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

  Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

 • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

  Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

 • Xiaomi Mi 4c - színes regényhős

  Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.