Az eddigi legjobb minőségű Huawei P20 képek

Egynémely termékbejelentés puszta formalitás, annyi kiderül előzetesen az ott leleplezendő készülékekről. Bár a gyártók igyekeznek minden információt visszatartani, és inkább csak morzsákat elhinteni, a szolgáltató- és tartozékgyártó partnerek, valamint a belső tesztelők és az összeszerelő üzemek dolgozói együttvéve rengeteg potenciális felületet jelentenek a szivárogtatásra. Evan Blass postaládájában elég gyakran landolnak kémfotók és hivatalos, belső használatra szánt renderképek. Alább, egymásutánban a Huawei P20, a P20 Lite és a P20 Pro látható, véglegesnek tűnő formájával és szenzorszigetével.


A Huawei P20, a P20 Lite és a P20 Pro. Forrás: evleaks [+]

Az utolsó készülék lesz a legérdekesebb új jövevény a március 27-ei bemutatón, kettő helyett ugyanis három kamera pihen a hátlapon, egyelőre ismeretlen extra funkciókkal. A három renderkép az előlapi képernyő betüremkedés mellett a P20 és a P20 Pro esetében leleplezi az alulra került ujjlenyomat-olvasót is, ami a P20 Lite esetében hátul fog kikötni.

Ha már említettük a gyártó által elszórt információmorzsákat: a tripla kamera érkezésére a Huawei is célozgat előzeteseiben, és mindenképpen izgalmasnak ígérkezik a végeredmény. A párizsi bemutatón személyesen is ott leszünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés