Pro felhasználóknak kínál tabletet a Honor

10,4 hüvelykes kijelzővel, 5G-képességgel, nyomásérzékeléses ceruzával és 7250 mAh-s akksival érkezik az újdonság.

Hirdetés

A Huawei-Honor páros esetén inkább a Huawei márkanév alatt futnak a tabletek, de persze néhány példa volt már arra, hogy Honor tablet érkezett, ez a mostani is egy ilyen eset. A Honor V6 alapvetően a tabletet kreatív munkaeszközként is használók szívének megdobogtatására készül, teszi ezt egy 10,4 hüvelykes, 2K (2000 x 1200 pixel) felbontású kijelzővel, kellemesen erős HiSilicon Kirin 985 rendszerchippel (7 nm node, 1 x 2,58 GHz Cortex-A76 & 3 x 2,40 GHz Cortex-A76 & 4 x 1,84 GHz Cortex-A55, Mali-G77 GPU), 6/128 GB memóriapárral, 5G-képességgel, és egy Magic Pencil névre hallgató tollal, ami 4096-lépcsős nyomásérzékelést támogat a kijelzőn.


[+]

A hátlapi kamera egy teljesen egyszerű, 13 megapixeles, f/1,8-as, persze egy ekkora tablettel valószínűleg eleve kevesen akarnak majd hagyományos módon fotózni, sokkal érdekesebb lehet a videóhívásokhoz használható, 8 megapixeles, f/2-es előlapi egység.


[+]

Az akkumulátor 7250 mAh-s, 22,5W-os gyorstöltést támogat USB-C porton keresztül. Lehet majd venni hozzá billentyűzet-kiegészítőt is, ami a lenti képen látható.


[+]

Az Android 10-re épülő Magic UI 3.1-hez már-már természetes módon nem tartozik Google-szolgáltatáscsomag, helyette a HMS-t lehet igénybe venni az App Gallery alkalmazásbolttal. Ára és pontos megjelenési dátuma még nincs, regisztrálni lehet vásárlási szándékkal Kínában, és várhatóan a jövő hónapban alakul ki az értékesítés pontos dátuma.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor Band 5 Sport - ez ilyen egyszerű

    A Honor Band 5 Sport nem sokban hasonlít a Honor Band 5-re, a Band 4 Running Editionre inkább. Az egyszerű funkciók ellenére a futók és a kosarasok valószínűleg értékelni fogják a dedikált sportmódokat.

  • Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem

    Végre ideért a Honor aktuális csúcsmodellje, ami tud újat mutatni még a Huawei néven futó termékek mellett is, árban pedig most is kicsit kedvezőbb.

  • Honor 20 - jobb későn, mint soha!

    Különösen igaz ez a Honor 20-ra, ami remek felszereltséggel és kiemelkedő ár/érték aránnyal mutatkozott be, de már a piacra kerülése is bizonytalan volt.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

Hirdetés