2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

"Priv" néven kerülhet forgalomba a BlackBerry csúsmodellje

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A szinte mindig jól értesült @evleaks szerint az eddig Venice kódnéven emlegetett készülék végül egy teljesen más névvel láthat napvilágot.

Hirdetés

A BlackBerry Venice átütő siker lehet a BlackBerry számára, legalábbis a végfelhasználói szektorban, ugyanis ez lesz az első olyan készülék, ami Android operációs rendszerrel, de a kanadai gyártó szolgáltatásaival kerül forgalomba. Az eddigi kódnév azonban a hírek szerint a végleges terméknél megváltozik, és végül a mobil "Priv" néven kerül fel a boltok polcaira.

Az információ Evan Blasstől, az @evleaks méltán híres szivárogtatójától származik, aki egyébként elég ritkán szokott tévedni (mondjuk az iPhone 6c-t nem jósolta meg jól). Meglátjuk egyébként, hogy mire megy majd a BlackBerry a zöld robotos rendszerrel, hiszen korábban John Chen, a kanadaiak vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy csak akkor dobnak piacra ilyen eszközt, ha garantálni tudják a rendszer biztonságosságát. Ahhoz mindenesetre kétség sem férhet, hogy a Priv lesz a legerősebb BB készülék, hiszen 5,2 hüvelykes,  QHD felbontású kijelzőt és QWERTY billentyűzetet kap, emellett Snapdragon 808 chipset, 3 GB RAM, valamint dupla ledes villanóval és optikai képstabilizátorral ellátott 18 megapixeles kamera jellemzi majd.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.