Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Megerősítve, tényleg jön a BlackBerry Priv!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

Az eddig még Venice kódnéven emlegetett csúcsmodell Android operációs rendszert futtat, és már a vezérigazgató is beszélt róla.

Hirdetés

A BlackBerry a mai napon hivatalosan is megerősítette, hogy egy  felső kategóriás androidos mobillal készülnek. Az eddig még Venice kódnéven ismert készülék végül, ahogy a legutóbbi @evleaks információ is tudatta, tényleg Priv néven kerül majd forgalomba. A pénzügyi riportok és egyéb céges jelentések feltárása közben John Chen, a kanadai gyártó vezérigazgatója többször is szóba hozta büszkeségüket, mely elmondásai alapján kombinálja a BlackBerry bizonsági szolgáltatásait az Android ökoszisztémájával, így tehát a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy adataikhoz nem férnek hozzá illetéktelenek.

Kicsúsztatható lesz a billentyűzet
[+] Egy korábban kiszivárgott kép a BlackBerry Privről

A Priv egy szétcsúsztatható kialakítású csúcsmodell lesz, ami nem csak a végfelhasználókat, hanem az üzleti szektorban dolgozókat is megcélozza, hiszen ez lesz a kategória egyik legbiztonságosabb eszköze. A mobilt még év vége előtt piacra dobja majd a BlackBerry, bővebb információkat pedig a következő hetekben fog tudatni a cég. Ami specifikációkat illeti, eddig azt lehet tudni, hogy a Priv 5,4 hüvelykes, QHD felbontású kijelzőt, QWERTY gombsorral ellátott billentyűzetet, 18 megapixeles OIS kamerát, valamint Snapdragon 808 chipsetet és 3 GB RAM-ot kap. Természetes a BlackBerry operációs rendszer sem maradt említés nélkül, a 10.3.3-as verzió jövő márciusban lesz először telepíthető.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.