2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Rövid videón a BlackBerry Venice

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Evleaks Twitter

Igazán izgalmas kisfilmet tett közzé az @evleaks, melyen a kanadai gyártó novemberben bemutatkozó csúcsmodellje látható.

Hirdetés

A BlackBerry fejlesztés alatt lévő készülékét, a Venice-t már nem csak a kanadai gyártó hívei várják nagyon, hanem lassan mindenki, hiszen sok különlegességet tartalmaz majd a mobil. Az egyik az 5,4 hüvelykes, QHD felbontású kijelző, ami mögé egy fizikai QWERTY gombsort is rejt majd a cég. Ami viszont igazán egyedivé teheti a szerkezetet, az nem más, mint az Android operációs rendszer, hiszen elvileg ilyen változat is készül majd a remélhetőleg a berlini IFA kiállításon bemutatkozó eszközből.

A Venice-ről most Evan Blass, az @evleaks népszerű figurája tett közzé egy bejegyzést a Twitteren, melyen már maga a telefon és annak legfontosabb funkciói láthatók. A fent felsoroltakon kívül ezek közé tartozik a 16 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott kamera, a 3 GB-nyi rendszermemória, vagy éppen a Snapdragon 808 chipset. A BlackBerry büszkesége először az amerikai AT&T szolgáltató kínálatában bukkanhat fel novemberben, utána minden bizonnyal globálisan is elérhetővé válik.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.