2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

John Chen mutogatta a BlackBerry Privet

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Business News Network

A kanadai vállalat csúcsmodelljének neve már korábban kiderült, ám most a vezérigazgató is mutogatta újdonságukat, így látható a működés és a billentyűzet is.

Hirdetés

John Chen néhány nappal ezelőtt pénzügyi jelentéseket közölt az elmúlt és a következő időszakra vonatkozóan, és közben nem csak arról beszélt, hogy nagyjából márciusban érkezik a BB OS 10.3.3-as verziója, hanem a legújabb csúcskészülékükről is számos információt megosztott. Kiderült, hogy tényleg Priv néven kerül majd forgalomba a kütyü, a megjelenés pedig valamikor november környékén várható. A vállalat vezérigazgatója később interjút is adott, a videón pedig teljes pompájában látható a mobil, így rövid betekintést nyerhetünk a menürendszer és a QWERTY billentyűzet működésébe. Utóbbi lényegében touchpadként is funkcionál majd, ami valószínűleg a görgetésnél és a gépelésnél nyújt lényeges segítséget.

A videó egyik legviccesebb része, hogy Chen csak lazán úgy fogalmaz, hogy a telefon a "Google"-t futtatja, és láthatóan nincs teljesen tisztában azzal, mi hogy működik, például végez egy felfelé irányuló legyintést, ami ugye a BB szoftverben az éppen futó alkalmazásokat mutató ablakot nyitná meg. A Privnél hangsúlyozta, hogy nem csak a végfelhasználói, hanem az üzleti szektor számára is ajánlott lesz, hiszen az Android nyíltsága és a BlackBerry biztonsága kimondottan jó párosnak bizonyul. A hardverre egyáltalán nem lehet majd panasz, az 5,4 hüvelykes, QHD felbontású, oldalra lehajló kijelzőt Snapdragon 808 SoC hajtja, lesz benne 3 GB RAM és egy OIS-sel ellátott 18 megapixeles kamera.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.