Panasonic mobilok mutatkoztak be

A Panasonic nem csak különféle okosotthon rendszerekkel van jelen a piacon, időnként egy-egy androidos telefont is piacra dobnak. Így történt ez most is, az elsődlegesen indiai régióba szánt Eluga A3 és Eluga A3 Pro eszközöket vezetik be. Nem méret szempontjából térnek el egymástól, mindkettő 5,2 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású, Asahi Dragontrail üveggel védett kijelzőt kapott, de amíg az olcsóbb változat négymagos, 1,25 GHz-es MediaTek MT6737-tel fut, addig a Pro kiadás nyolcmagos, 1,3 GHz-es MT6753-at tudhat magáénak.

Ami a külsőt illeti, nagyon hasonlítanak egymásra
Ami a külsőt illeti, nagyon hasonlítanak egymásra [+]

Mindkét mobilban 3 GB RAM van, a tárolókban van különbség, 16 GB-ot kapott a normál verzió, 32 GB jár a komolyabb változathoz. A méretes home gomb ellenére ujjlenyomat-olvasóról nincsen szó, van viszont PDAF-rendszer a 13 megapixeles hátlapi kamerához, a szelfik pedig 8 megapixelben készülhetnek. Az üzemidő jó eséllyel rendben lesz a 4000 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően, dual SIM-lehetőség is van az eszközökben. Az Eluga A3 ára körülbelül 45 000 forintnak felel meg, érdemes lehet a Prót választani, ami csupán néhány ezer forintnyival kerül többe. Mindkét eszköz Android 7.0 Nougattal, és a Panasonic-féle ARBO asszisztenssel jön, nemzetközi premierről azonban egyelőre nem esett szó.

Azóta történt

Előzmények

  • Panasonic okosotthon rendszer

    A kezdőcsomag mellé okos konnektort és kamerát is kaptunk, hogy minden részét megismerhessük a rendszernek. Egész ügyes, elsősorban biztonsági funkciókat láthat el, de bővíthető a tudása.

  • Három új Panasonic készülék debütált

    A vállalat újra aktív lett az okostelefonos piacon, három Eluga termékkel rukkoltak elő, melyek más-más kategóriában próbálnak szerencsét.

Hirdetés