Bemutatkozott a Panasonic Eluga X1 és X1 Pro

Hirdetés

A Panasonic India mutatta be az Eluga X1 és X1 Pro névre hallgató, felső-középkategóriás szegmensben induló eszközöket. Mindkét mobil ugyanazt a külsőt kapta, 6,18 hüvelyken terpeszkedő kijelzővel, egyszerű notch-csal, Gorilla Glass 3 üveg elő- és hátlappal és rozsdamentes acél kerettel. A hardveres erőről a MediaTek-féle Helio P60 gondoskodik, a jól ismert, nyolcmagos, 2 GHz-es processzorral, a normál változat esetén 4/64, míg a Prónál 6/128 GB-os memóriacsomaggal.


[+]

A hátlapi kamera lényegét egy 16 megapixeles főszenzor adja, a mellette lévő, 5 megapixeles szekundáns pusztán a témafelismerési és mélység-effektekért felel. Elöl szintén 16 megapixeles kamera van a szenzorszigetbe integrálva, infravörössel, 256-pontos felismeréssel teszi lehetővé az arcfelismerést. A hátlapion ujjlenyomat-olvasó is teszi a dolgát.


[+]

Android Oreo rendszerrel, dual SIM-támogatással, 3000 mAh kapacitású akkumulátorral és a Pro verzió esetén vezeték nélküli töltéssel kerülnek piacra a mobilok, az USB Type-C csatlakozó ott figyel rajtuk, és bár a 3,5 milliméteres jack hiányzik, mellékelnek hozzá adapter a dobozban. Manapság ez sem kis szó. Ezüst és sötétszürke színekben lesz elérhető 88 000, illetve 104 000 forintnak megfelelő összegért Indiában, függően attól, hogy melyik változatot vásároljuk meg. Nemzetközi premierről még nincs információnk.

Előzmények

Hirdetés