Öt mobillal készül a OnePlus

A 8T renderképen és videón is megcsodálható. Két új Nord variáns, egy igazán olcsó modell és óra a várakozólistán.

Többször is hallani lehetett, az elmúlt évek után pedig nincs a pletykákban semmi meglepő, hogy hamarosan bemutatkozhat a OnePlus 8T, a tavaszi modell némi ráncfelvarrásával. Forrása válogatja, miszerint a gépházban a Snapdragon 865 vagy a 865+ fog felbukkanni (esetleg régiónként az egyik vagy a másik), a 90-ről 120 Hz-re váltó, 6,55"-es AMOLED panel viszont elég biztosnak tűnik.


(forrás: OnLeaks / PriceBaba) [+]

A PriceBaba friss renderképekkel száll versenybe, amelyek szerint középről a bal felső sarokba vándorolhat a hátlapi kameraszett, ezzel csorbítva a OnePlus 8 esztétikáján. Felbukkanhat hátul ugyanakkor plusz egy optika, 48 (normál) + 16 (ultraszéles) + 5 (makró) + 2 megapixeles csomagot nyújtva (portré). A szelfiegység 32 megapixelesre hízhat anélkül, hogy a képernyővájat megnőne. A OnePlus 8T rendervideón is megcsodálható.

Bár a Pro modell egyelőre nem kapott vizuális megerősítést, Evan Blass rábukkant a nevére a OnePlus hivatalos terméktámogatási oldalán, mielőtt a kapcsolódó linkeket a gyártó eltávolította volna. Sőt: konkrétan öt eszközről lehetett olvasni, a 8T és a 8T Pro mellett két Nord szériás modellről (N100 és N105g), valamint egy SS9805 kódjelű kütyüről, amely talán a készülőfélben lévő OnePlus okosóra kódjele.

A második Nord modell egyébként az 5G-s Snapdragon 690-nel érkezhet, plusz szóba került egy Clover munkacímen futó telefon is Snapdragon 460-nal, és a középkategória aljára szánt árazással. A Tomsguide októberre tippeli a OnePlus következő bemutatóeseményét.

Azóta történt

Előzmények

  • 120 Hz-re vált a OnePlus 8T

    Android és OxygenOS 11-gyel starolhat el a ráncfelvarrt OnePlus 8 széria, amely csak apróbb változásokat hozhat.

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

  • Még két OnePlus Nord lehet készülőben

    Billie 1 és 2 néven emlegetik zárt ajtók mögött, a OnePlus Nord egy készülékből hamarosan sorozattá válhat.

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

Hirdetés