Snapdragon 690-et kaphat a következő OnePlus Nord

Egyre több helyről lehet hallani az októberre várt Nord N10-ről: az árazás maradhat a régiben, viszont a megapixelek is feljebb csúszhatnak.

A OnePlus Nord a jelenlegi piacon egy nagyon jó ár/érték arányú, kellemesen használható alternatíva, ami itthon is sokak figyelmét felkeltette, ám ha minden igaz, alig pár hónappal a bemutatója után máris érkezhet egy utódja Nord N10 néven. Nem lesz különbség a méretekben, ugyanúgy 6,5 hüvelyk körüli, 90 Hz-es FHD+ kijelző kerülhet rá, és a 400 dollár körüli árazás is megmarad, viszont az alapváltozat is megkaphatja a 128 GB-os belső tárolóhelyet a 6 GB RAM mellé, és nyilván lesznek komolyabb memóriacsomaggal szerelt kivitelek is.


[+]

A hardver a Qualcomm friss Snapdragon 690-e lehet a Samsung 8 nm-es LPP node-ján, nyolcmagos Kyro 560-szettel és Adreno 619L grafikai egységgel. A hátlapi főkamera 64 megapixeles felbontásúra nőhet, mellé viszont ugyanúgy 8 megapixeles ultraszélest kaphatunk, és várhatóan nem tűnik el a két darab 2 megapixeles segéd sem.

Azóta történt

Előzmények

  • Öt mobillal készül a OnePlus

    A 8T renderképen és videón is megcsodálható. Két új Nord variáns, egy igazán olcsó modell és óra a várakozólistán.

  • OnePlus Nord - északi sale

    Öt év kihagyás után készült el a második középkategóriás OnePlus telefon, és egyből 5G-t, 90 Hz-es OLED kijelzőt és négy hátlapi kamerát kínál, vonzó áron.

  • Még két OnePlus Nord lehet készülőben

    Billie 1 és 2 néven emlegetik zárt ajtók mögött, a OnePlus Nord egy készülékből hamarosan sorozattá válhat.

Hirdetés