Öt napig nem kér töltést a mobilok King Kongja

A méretei is méltók a Cubot KingKong 5 Pro nevéhez, és bár le lehet ejteni, nem érdemes lábbal elkapni.

Hirdetés

Ha létezik Gorilla Glass edzett üveg és Amazfit T-Rex okosóra, miért ne kapja meg egy mobil a KingKong 5 Pro nevet? A kérdés költői, mert túl vagyunk jó pár Cubot KingKong-szériás telefonon, csak felénk jut el ilyesmiből kevés.


[+]

Egy láthatóan méretes strapatelefonról van szó, amely az IP68/69K és a Mil-STD-810 jelzéseket is megkapta, bár még nem pontosította a gyártó, hogy konkrétan mire vállal jótállást az amúgy sokrétű jelöléseken belül. Az mindenesetre elárulta, hogy másfél méterről gond nélkül földre ejthető – már a telefonnak nem okoz gondot a landolás, arra nincs garancia, hogy másban nem tesz kárt.


[+]

Bár grammra nem pontosította még a gyártó a paramétereket, a 8000 mAh-s telep beszédes, amivel a gyártó minimum két, de akár ötnapos használatot ígér, mielőtt újra töltőre kell tenni. Az Android 11 rendszerű, Play-szolgáltatásokkal felvértezett telefon számháborút játszik: multimédiás hangszóróból kettő van, a cseppszerű önfotós egység 25 megapixeles, a hátlapi főkamera pedig 48 megapixeles a Sony műhelyéből, további két lencsével megtámogatva.


[+]

A műholdas navigáláshoz a GPS, a GLONASS és BeiDou konstellációkat lehet bevetni – már a március 19-ei startot követően, 250 dolláros végfelhasználói árral – de a webáruház 1?9,99 dolláros indítást ígér, és a kérdőjel mögötti számról alighanem aznap hull majd le a lepel. Addig is a szerencsések között szétoszt a Cubot öt KingKongot, a játék feltételeiről itt lehet olvasni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Azóta történt

Előzmények

  • Cubot Note 7 - nem robbant fel

    25 ezer forint: nem járt nálunk ennél olcsóbb okostelefon idén, ebben a ligában viszont tényleg csak az a kérdés, hogy legalább minimálisan tud-e a használhatóság tartományában létezni.

  • Almás mobil előtt hajt főt a Cubot C30

    Négyzetes hátlapi kamerarendszerrel, ám három helyett négy lencsével villant a kis kínai márka.

  • Cubot Quest Lite - könnyű terep

    Kecses, vékony strapamobilt tesztelünk, amely IP-védelmet kapott, katonai teszten viszont nem vett részt. Cserében olcsó, csak ne akarj fotózni vele!

  • Cubot X18 Plus - érdektelen

    A Cubot megint nem fogja felforgatni a piacot, bár az X18 Plus sem különösebben rossz, de szokás szerint van jobb. Cserébe elég olcsó lett és klassz funkciók társíthatók a biometrikus szenzorhoz. De ez még mindig kevés.

Hirdetés