Olyan lesz a Nothing Phone (2), mint egy kavics

Az éles-lapos kivitelt kellemesebben lekanyarodó szélek követik. Frissítés: Vagy mégsem?

Frissítés: Nem sokkal a renderek közzétételét követően Carl Pei megosztott egy Twitter-bejegyzést, amiben az áll, F A K E. Nem egyértelmű, hogy mire gondolt a költő, de nagyon valószínű, hogy a renderekkel kapcsolatos, ami állítólag egy valóban létező példány alapján készült. Ezzel együtt persze a végleges, kereskedelmi forgalomba szánt formaterv még nyugodtan lehet eltérő.

A csapott oldalélekkel és lapos első-hátsó üveggel szerelt iPhone-októl kölcsönözte a Nothing az elsőre is jól sikerült Phone (1) dizájnját, és az egésznek egyedi karaktert adott az átlátszó hátlappal, az alatta elhelyezett LED csíkokkal és a hangeffektekkel megtámogatott Glyph fénytánc.


(forrás: SmartPrix) [+]

Aligha meglepő, hogy a folytatás ragaszkodik a bevált recepthez, bár a képátló 6,5"-ről 6,7"-es nő, hardver pedig a Snapdragon 778G+-ről Snapdragon 8+ Gen 1-re erősít. Az az éles és lapos dizájn egyébként, ami iPhone 14 méretben még kellemes, a Pro Max óriás házával már talán túlságosan is szögletes, és ezt a Nothing is beláthatta: a Phone (2) nem hivatalos renderei jóval kerekdedebb kivitelről árulkodnak.


(forrás: SmartPrix) [+]

Nem csak az oldalélek kapnak némi ívet, közelebbről szemügyre véve a rendereket a két üveglap széleit is lecsiszolták némileg, hogy kavicsjellegűbb legyen a telefon kézbe véve. Mivel pedig a képek minősége kitűnő, apróbb változtatásokat előrevetítve a hátoldalon, alighanem hiteles forrásból származnak. A Phone (2)-t a nyár közepére ígéri a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés