2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Okosóra is megfordulhat a Samsung február 20-ai eseményén

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: 91mobiles

Csak úgy záporoznak az Unpacked pletykái és vizuális élményanyagai. Most a Galaxy Watch Sport / Active kapott renderképet.

Hirdetés

Egy rakás telefon mellett az év első felében elstartolhat a Galaxy Watch család legújabb tagja Active vagy Sport utótaggal. Már a tavalyi, TizenOS-t futtató Galaxy Watch is jól sikerült, úgyhogy egy kifejezetten aktivitásvonalon továbbfejlesztett variációval bőven lehet a dél-koreaiaknak a kütyüpiacon keresnivalója, a 91mobiles pedig most képanyaggal is tud szolgálni a hivatalosan meg nem erősített eszköz kapcsán.


(forrás: 91mobiles)

A render alapján fémvázas okosórára lehet számítani két gombbal és különösebb díszítés nélkül a kör alakú panel szélén, így aztán a női vásárlóknak is ígéretes lehet a szóban forgó termék. Úgy tűnik viszont, a Watch Sport / Active megszabadul a Gear termékek óta telitalálatnak számító lünettától, vagyis a  tekerőgyűrűtől, ami mondjuk nem feltétlenül előrelépés. A kémanyagból persze nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, a fenti ketyere minimalista külleme mindenesetre elég jól áll a vélt vagy valós Samsung karórának.

Előzmények

 • Samsung Galaxy Watch - időtálló

  A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.

 • Samsung Gear Sport - új körrekord

  Radikális változások helyett a Gear Sport olyan apró előrelépéseket hoz, mint az 5 ATM minősítés az úszáshoz és a hölgyeknek kedvezőbb, karcsúbb kialakítás.

 • Samsung Gear S3 - második kör

  A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.