2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

A Galaxy Watch Active is új felhasználói felülettel várható

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A Tizen alapú rendszer megjelenésében a One UI-hoz igazodik, a lünettát pedig gesztusvezérlés váltja.

Hirdetés

Sajnos a lünettától tényleg el kell búcsúzni a Samsung Galaxy Watch Active esetében, viszont így az egész szerkezet kisebb és kompaktabb lesz, ami elsősorban a hölgy vásárlóknak lehet jó hír. A rendszernavigáció, tekerőgyűrű hiányában gesztus alapú lesz, amit a két hardveres gomb egészít ki. A 91mobiles képanyaga valószínűleg hiteles volt, a felhasználói felületet bemutató képek is megerősítik a minimalista, lünetta nélküli fém tokozást.


[+]

A felhasználói felület igazodik a Samsung új rendszerének megjelenéséhez, főleg egyszerű menürendszerrel és sötét témákkal, amit a 236 mAh-s akkumulátor is megköszönhet. Főleg, hogy az 1,1 hüvelykes, 360 x 360 pixel felbontású panel AMOLED. Állítólag az úszást is megengedő mértékű vízállóság is marad.


[+]

Hardveresen a kétmagos Exynos 9110 a lényeg 768 MB rendszermemóriával és 4 GB belső tárhellyel, WiFi, 4.2-es Bluetooth, NFC és GPS is lesz a szerkezetben. A továbbfejlesztett aktivitásérzékelés több tevékenységet fog felismerni automatikusan, miközben opcionálisan folyamatos pulzusmérés is lehetséges. A Galaxy Watch Active várhatóan február 20-án mutatkozik be az S10-es széria mellett.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.