Galaxy blog: Nézd VR-ban a Note 7 bemutatót!

Ma délután öt órakor bemutatkozik a Samsung Galaxy Note 7, amiről annyi mindent tudni, hogy kevés újdonságra számít a szakma a Galaxy Unpacked eseményen. Ennek ellenére biztosan tartogat a nagyszabású bemutató meglepetéseket, és aki tudja, kövesse azt VR-ban, a februári, MWC-s esemény ugyanis roppant látványosra sikeredett a Gear VR-ral megtámogatva.


[+]

Az alábbi linken követhető az Unpacked esemény előben: http://www.samsung.com/hu/unpacked. Az szinte biztos, hogy a Note 7 5,7 hüvelykes AMOLED panellel startol el a szokásos, 1440 x 2560 pixeles felbontással. A prototípusok után kiszivárgott a végleges modell is, teljes csomagolásával, és ez azt is megerősíti, hogy biztosan ívelt lesz az S Pennel felszerelt modell megjelenítője.


[+]

Az újdonságok közé az íriszfelismerő biometrikus azonosítás tartozik, a Note szériában elsőként pedig az IP68-as por- és vízálló védelem is bevezetésre kerül, aminek sokan fognak örülni. A korábbi pletykákkal ellentétben ugyanakkor úgy tűnik, hogy nem 6, hanem „csak” 4 gigabájt RAM-ot kap a phablet.

Az előlapra 5 megapixeles kamera kerül, a hátlapra pedig 12 megapixeles, ugyanazzal a DualPixel technológiával, amellyel az S7 edge a nyári, nagy kameratesztünkben remekelt. Mindez persze csak délután öt órakor lesz hivatalos, a kapcsolódó budapesti eseményen stábunk is tiszteletét teszi.

Előzmények

  • Fürödni ment a Galaxy Note 7

    Befutott az első kémfotó, amely a Samsung Galaxy Note 7 állítólagos vízállóságát a gyakorlatban is teszteli.

  • Hivatalos: augusztus 2-án érkezik a Note 7!

    A phabletet a Samsung már most megnevezte, így nem kell tovább találgatni: három hét múlva, valóban hetes sorszámmal érkezik a következő Galaxy Note.

  • Nem lesz Galaxy Note 6?

    Pletykák szerint 7-es sorozatnévvel érkezik a következő S Pennel felszerelt Samsung csúcstepsi.

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.