Nougat rendszert kapnak a Meizuk

A Meizu-féle Flyme OS-t régóta ismerjük és kedveljük, most ünnepli ötödik évfordulóját a legelső verzió, ennek örömére jelentették be a Nougat-frissítéssel kapcsolatos tudnivalókat. A nyílt bétára már most lehet regisztrálni (itt), ez egészen július 2-ig tart, 10-én, azaz két hét múlva pedig már a végleges változatot is élvezhetik a tulajdonosok.

Az utolsó nyílt bétára már lehet regisztrálni, de rövidesen itt a végleges megoldás is
Az utolsó nyílt bétára már lehet regisztrálni, de rövidesen itt a végleges megoldás is [+]

Nem elhanyagolható kérdés, hogy pontosan melyik Meizu típusok kapják meg a 7.0-s Androidot, az első hullám a következő modellekből áll: Pro 6 Plus, Pro 6, Pro 6sPro 5M3 NoteMX6M5 Note és M3 Max. A július 10-ei időpont természetesen kínai régiós ROM-okra vonatkozik, a nemzetközi változatok várhatóan később jutnak el a felhasználókhoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • Megérkezett a Meizu M5c

    A Meizu kedvező árú, ugyanakkor korrekt felszereltségű termékvonalának újabb tagja mutatkozott be, mellesleg káprázatos színekben.

  • Meizu M5 - több sávon halad a forgalom

    Hardveres szempontból nincs nagy előrelépés az elődhöz képest, viszont a B20 megjelenésével kompromisszummentesen használható az új Meizu.

  • Meizu MX6 - 10 mag: igen. B20: nem

    Kipróbáltuk a mutatós, bár megjelenésben nem túl eredeti MX6-ot, amely igencsak erős hardvert kínál a középkategória tetején, ám szűkös itthoni hálózati támogatást.

Hirdetés