Népszerű Huawei füles kapott utódot

A FreeBuds 5i Kínában indít, de jó eséllyel itthon is leváltja elődjét.

Az utóbbi években több Huawei kütyüt teszteltünk, mint okostelefont, a viselhető és egyéb okoseszközöket ugyanis kevésbé sújtják a szankciók, noha a szoftverkompatibilitással vannak néha komplikációk. Ez jellemzőbb az órákra, mint a TWS kütyükre, melyek közül a FreeBuds 4i kifejezetten jól sikerült a 30-40 ezres kategóriában, és egy ajánlott plecsnit is elhódított, most pedig megérkezett a folytatása, bár egyelőre csak Kínában vásárolható meg.

A Huawei FreeBuds 5i marad a tojásszerű toknál, amely a két füles apró akkujával együtt összesen 28 órás zenehallgatást ígér töltésenként. Ennek ellenére sikerült az apró fülesek és a pakk méretén, illetve tömegén faragni a kényelmesebb hordásért és hordozásért. Előrelépés a 42 dB-es, többmódos zajkioltás is, a 10 mm-es meghajtók pedig kristálytiszta hangot ígérnek.


[+]

A Bluetooth 5.2-es FreeBuds 5i képes egyszerre két készülékre csatlakozni, játékmódban a késleltetést 94 ms-ra lefaragni, illetve egész fürgén tölteni: a dobozkába Type-C kábelen negyedóra alatt négyórányi zenehallgatásra elegendő energia vándorol. A 600 jüanos, azaz 33 ezer forintos ár hozza a tavalyi szintet, és remélhetőleg errefelé sem lesz lényegesen drágább a fekete, fehér és kék színben elérhető TWS füles.

Azóta történt

  • Megjelent a Huawei Freebuds 5i

    Mármint Kínán kívül is megjelent a Huawei kedvező árú TWS fülhallgatója, ugyanis elindult a globális piacra.

Előzmények

  • Huawei FreeBuds 4 - nyitott fülhallgató, szűk rétegnek

    Minőségi kialakítást kapott a Huawei nyitott TWS-e, ám a többség valószínűleg az i-utótagú modellt kedveli majd jobban.

  • Huawei FreeBuds 4i - méltó utód

    Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ennek a fülesnek az elődje egy kategóriabajnok volt. Az utód többet tud, nagyobb akskit hord a fülesekben, és nem is lett drágább. De vajon még mindig őrzi a címet?

  • Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell

    Prémium fülhallgató attól a gyártótól, aki a piac egyik legjobb ár/érték arányú alternatíváját feleennyiért szállítja - tényleg profi a termék, de a hibátlan TWS továbbra is csak egy illúzió marad.

Hirdetés