Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Kiszivárgott némi játékmenet részlet az új Crazy Taxi és Shinobi játékokból
gp Tavaly óta tudjuk, hogy készülnek az új részek, eddig hivatalos részleteket nem kaptunk még belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ez egy lehetőség a Meizu számára, hogy komoly tőkével a háta mögött végre legyen komoly nemzetközi értékesítés és terméktámogatás. Remélem, hogy az új tulajdonos is így gondolja, mert nekünk vásárlóknak jó lenne, ha nem csak három-négy szóba jöhető gyártó lenne a világpiacon.
-
janeszgol
félisten
Én szívesen emlékszem vissza a Meizu telefonokra. Igaz több esetben is bőven bugos volt a szoftverük, de amúgy nem voltak gázosak.
Remélem "feltámad" a gyártó. (Azaz lesz terméke megint errefelé.) -
veterán
Uhh, két meizu telefonom is volt anno sok éve, és bár nem voltak a legjobbak, valahogy mégis különösen a szívemhez nőttek. Nem tudom megmondani, miért, de magával ragadók voltak. Ha "csak" annyira visszahozza a céget a Geely, ahol most a Volvo vagy a Polestar van, már öröm é' bódottág...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Ricardo
titán
Én örülnék, ha lehetne itthion meizu telefonokat venni.
-
Anno volt egy M2 és egy M3 Note teszten nálam, nekem nagyon tetszett a Flyme, illetve az, hogy energiahatékonyságban köröket vert bárkire.
Jó volt az optimalizáció, IGZO panelt használtak, és remek üzemidőt tudtak.
Remélem így már jó helyre kerül a Meizu, és ki tud törni a kínai falak közül és rendes supportot tesznek mellé.
@Nilehun: Mercedes hogy jön a képletbe? A Daimler egyezség kapcsán?
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
fornettisuti
veterán
M3 Note volt nekem is, a szoftveres terméktámogatás gyakorlatilag nulla volt sajnos.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
blueMerle
veterán
Tyűűűű Meizu Tudnék mesélni, vannak olyan sztorik hogy könyvet írhatnék (Az O2-ős kalandunk, a lokalizációs dolgok, a hiányos csomagolások, reklamációs problémák...) A Meizunál a marketing egy nüanyszni probléma volt csak, sokkal inkább a B2B support volt az, ami a süllyesztőbe vitte őket, nem véletlenül nem folytattuk velük a munkát. Márpedig a nemzetközi siker elsősorban itt kezdődik, enélkül nem megy.
Nagyon szoritok nekik hogy ez most összejöjjön.
[ Szerkesztve ]
-
Atomcsirke
aktív tag
Egy éve nyergeltem át az öreg M6 Note-ról, korrekt hardver, jó kamera, budget ár, elavult, frissítések nélküli szoftver. Ez utóbbi volt az összes Meizu rákfenéje, amúgy a vas teljesen szerethető darab volt, a Flyme dettó.
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
rigoberto
őstag
Jó kis Meizu remélhetőleg globálisan is berobban majd..szerettem a telefonjait, mindig jól néztek ki..csak hát a support nem ment nekik..
-
Zeki
nagyúr
Kell az új szín a piacra. A szolgáltatók, a boltok már csak 3 telefont reklámoznak: Iphone, Samsung, Xiaomi. Mintha csak ennyiből állna a mobilos világ.
-
-
®abstract®
őstag
🤔 gondolom nem tudnak versenyezni a hazai gyártókkal: oppo,vivo,realme,saomi,lenovo,motorola,huawei,honor,oneplus,asus,zte.
egyre jobbak a kinai gyártók, szóval házon belül is megy a verseny.ismertem egy regebbi modellt= meizu 16. nagyon jo cucc-snapdragon 845-amoled-8gb ram,szep készülékház,flyme os,ami megszokast igenyelt,de meg lehetett szeeretni hátránya volt a 3000 akku,de valahogy az optimalizáció segitette az üzemidőt+volt gyorstoltés,szoval jó darab volt
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
csendes tag
csak nehogy úgy járjanak mint régen a nokia. Elkezdenek alkalmazkodni a tőkések elvárásaihoz, aztán mennek a levesbe.
Tóth Attila 0630 1430 999 tpontattila@gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen