Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Megérkezett a Honor X6a
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
INGJOKE
veterán
Fém kavics? Érdekes... még jó hogy nem kacsáztak vele a tóba...
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
törölt tag
Az előlap is fémből van akkor?
-
judas13
addikt
Bird Box Vivo módra.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Fém? és Kavics??
A kavicsformát már hivatalosan lelőtte a Motorola U6 Pebl. (Csak a forma miatt maradt emlékezetes.)
A szappantartót meg a Sonyericsson P800.
Ideje lenne kitalálni mást erre. Mára ennyit.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Azie
őstag
erről az "és mire való a kagyló?" jut eszembe.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
hemaka
nagyúr
Erdekes lehet, kivancsi vagyok ra milyen lesz. Durva, amikor a dzsunkak krealjak eloszor az erdekes dolgokkal megtuzdelt mobilokat. 😂🤷🏼♂️
-
atike
nagyúr
Nem tudom miért lenne ez kavics. Vagy épp miben nyilvánul meg a kavics mivolta...
Ennyi erővel bármelyik telefonra rá lehetne sütni, hogy kavics...
-
Stabi83
senior tag
Én is Vivo telefont használok és mindenben hozza azt a szintet amit az itt ismert nagyok. Sőt még innovációt is hoznak ami sajnos egyre kevésbé jellemző a piacra. Kíváncsi vagyok erre az új telefonra, ha úgy sikerül akkor lehet meglesz a Nex S utódja.
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
-Skylake-
addikt
Sokan azt hiszik, hogy atomfizika egy esztergalt alu hazba bedobni egy random soc-ot aztan bezarni egy kijelzovel felulrol. Dzsunka lol... felsokategoriaban semmi kulonbseg nincs gyartok kozott, mindenki ugyan abbol gazdalkodik csak mast szital a cucc hatuljara.
"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably
-
borand
aktív tag
Meglepő, hogy nekik még sikerült valami egyediséget belevinni az elegáns, szép dizájnjukba!
-
törölt tag
Még ennyi fikát, most komolyan...
-
weberzolee
aktív tag
-
Lepjenek meg.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
hallerlaller
addikt
A corás fém faház jutott erről eszembe, mindenesetre a render jól néz ki.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Stabi83
senior tag
válasz
-Skylake- #13 üzenetére
Pont ezért szeretem a Vivot és azokat a gyártókat akik mernek valami "nem trendit" alkotni és újdonságot a piacra dobni. Pl a Nex sem az a készülék aminél egy sima kopizás lett volna de beszélhetünk a find x ről, mi mix sorozatról is vagy hasonló elképzelésekről. Sajnos már nem a nagyok akik bemerik vállalni az újító szerepét, ők inkább biztonsági játékot játszanak az utóbbi időben.
[ Szerkesztve ]
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
törölt tag
válasz
weberzolee #16 üzenetére
Én a fém és kavics említésének az ekézésére gondoltam. Egyébként pedig megjelenés előtt álló készülék, majd teszt után lehet fikkantani.
-
roli543
őstag
Nem értem a fanyalgókat, vegre nem alma copy. Végre valaki valamit be mer vállalni amit más nem. Nagyon remélem hamár a fémkavics a cél full fémből lesz...
érdekes hogy minden csatlakozot és gombot lehagynak, kiváncsi leszek nagyon erre a telefonra.Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
csab2
veterán
Ha semmi sem töri meg a felület simaságát, nincsenek rajta gombok, akkor hogyan lehet ki- és bekapcsolni? Érdekes...
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
ma Így írták le a Vivo Apex 2019-et azok, akik megfogdoshatták a gyártó két nap múlva bemutatásra kerülő modelljét.
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE XS FEKETE 256GB K1277 ÚJ AKKU
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás,APPLE IPHONE 13 ZÖLD 128GB K1276 AKKU 96% AKKU
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE 12 PRO KÉK 128GB K1259 93% AKKU
- iPhone 15 pro 256Gb-os verziót keresem ha lehet számlával
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás,APPLE IPHONE 12 FEKETE 128GB K1273 86% AKKU
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest