Hirdetés
- Yettel topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Okosóra gyereknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Hirdetés
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Amíg nincsen seholsem félreiktatva egy "szabad ember", a mondott számok megeggyeznek, és nincs erőlteve a poénok hazaiasítása, vagy ilyesmik, addig jöhet.
Sajnos már tudom, hogy mennyi minden elveszíttetett különböző módokon, szinkronok által...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Urzu_7
aktív tag
Nohát, bár nem kenyerem a magyar szinkron de egész jó lett, a hangokat szokni kell azért vannak akik jobban beleélik magukat de Alyx hangja annyira azért nem.
Megy amúgy 'MMod-os' és 'Updates' HL2-vel is. Csak fájlokat kell mozgatni a custom mappákból a custom mappákba.Steam\steamapps\common\Half-Life 2\hl2\custom\hl2_sound_vo_hungarian.vpk -> Steam\steamapps\sourcemods\HL2MMod_HL2U\custom\ vagy Steam\steamapps\sourcemods\HL2MMod_HL2\custom\
Steam\steamapps\common\Half-Life 2\episodic\custom\ep1_sound_vo_hungarian.vpk -> Steam\steamapps\sourcemods\HL2MMod_EP1\custom\Steam\steamapps\common\Half-Life 2\ep2\custom\ep2_sound_vo_hungarian.vpk -> Steam\steamapps\sourcemods\HL2MMod_EP2\custom\
giran~
-
kunrichard
csendes tag
Ez működik a VR-moddal is?
-
félisten
Szerintem fasza. Amúgy miből finanszírozzák ezeket?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
herion
tag
Ez nem az a szinkron "befejezése" amit a lambdások 16 évvel ezelőtt elkezdtek csinálni?
[ Szerkesztve ]
Who Let The Dogs Out?
-
lócitrom
őstag
nem sok értelme volt csinálni egy eléggé lapos, jellegtelen google translate szinkront ami már az AI leköröz. főleg hogy ha van amúgy egy jó gyári felirat, amit a szinkron véletlenül sem követ. nyelveket nem tudó/tudni nem akaró 12 éveseken kívül másokat így nem nagyon fog érdekelni.
"KOMBÁJN". így van, kombájn...
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
ledgeri
nagyúr
2 percig bírtam egy frissen feltöltött videót... (igen, a rész elején kezdődött... )
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
pandras83
senior tag
Próbálom valahogy összehozni a szinkront az MMod-dal, de egyelőre vagy ez vagy az, nem működnek egyszerre. Van valakinek tippje, hogyan lehetne együttműködésre bírni őket?
Cyberfuck Patchrunner
-
félisten
Nagyon szuper, nagy köszönet a szinkronért!
-
félisten
Jutubon azok a kommentek... te jó ég. Fel nem fogják, hogy ez közösségi finanszírozásból meg szívességekből készült. Okoskodás az megy.
-
xsjado93
senior tag
Magyarország, a 10 millió bármihez IS értő ember hazája…
Your life is a lie.
-
Urzu_7
aktív tag
Csak simán tedd fel valahova a szinkront, utána másolgasd a fájlokat ahogy írtam korábban.
giran~
-
Timstrike
tag
Hálás köszönet mindenkinek a remek munkához!!!
-
ledgeri
nagyúr
Igen, mert már tudom, hogy szinkronokkal, és szinkronok miatt mennyi minden veszett el eddig...Meg mennyi minden "fedő" dolog lett oda rakva ahol nem volt semmi.
Amikor egy DVD-n az eredeti "25"-öt mond a felirat "37"-et ír, a szinkron meg "50"-et mond... vagy mikor a jelenet az, hogy egy szobában ketten beszélgetnek alapból, csendben, míg "magyarul" rá van keverve egy városi keresztződés zaja, dudálással, 16-17 órai forgalommal, mint háttér.... akkor már csalódtam.
Az is jó volt, mikor egy mongol barátomat, elhívtam egy mongol filmre, ami úgy volt kiírva, hogy feliratos... csak hát volt rajta egy fullnémet szinkron... moziban... amiről elfelejtettek szólni.
Hogy a címeket, meg pl a windows funkció-félrefordításait ne is említsem.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
johnyblaze
aktív tag
Még épp időben készült el.
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
ledgeri
nagyúr
válasz johnyblaze #18 üzenetére
pont mielőtt kijön a há.... mármint az epizode há.... ,,,
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
MikeWazowski
veterán
Nagyon komoly így játszani
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
M0RGI
őstag
válasz Plazmacucci #11 üzenetére
És ez szerinted azt jelenti, hogy feltétel nélkül rámondjuk, hogy jó lett? Attól, hogy felfogom és azt is elismerem nagy meló lehetett, még gagyi.
Valakinek ez a véleménye, valakinek meg az.
Egyébként meg sokan dicsérik is, szóval nem tudom mi a bajod. -
félisten
Az a bajom, hogy a sok idióta mindent készpénznek vesz, meg, hogy nekik ez jár, meg járt volna nekik a 16 évvel ezelőtti is, persze ingyen. Aki egy forintot nem tesz bele mit rikácsol? Fel sem fogják, hogy mekkora szerencsések, hogy a világon sehol nem beszélt nyelvünkre voltak akik vették a fáradságot és elkészítették ezt. Írom ezt úgy, hogy sehol nem írtak ki finanszírozta. Biztos nem az a sok, a fogalmazásukból vélhetőleg 1x éves kölök a youtubeon. A Magyar szinkron lélegeztetőgépen van már több mint egy évtizede, hugyért szarért dolgoznak, a hivatalos munkáért is alamizsna jár, mindegy, hogy a produkció tévébe készült, vagy egymilliárdot termelt a moziban. Nem hiszem, hogy ezt a munkát jobb anyagi körülmények között készítették volna. Inkább földig kéne hajolni előttük, hogy ennyi ember beszállt a projektbe.
-
Sazsi
csendes újonc
Nem egy karakternek én is hasonlóan képzeltem el a hangját. Az árához képest, szerintem egy köszönömöt simán megérdemel.
War, war never changes...
-
ledgeri
nagyúr
Kinek lett hangja akinek korábban nem volt? Ha volt, akkor meg értelmezhetetlen az első mondatod... Ha meg nem volt, és a csapat adott, az megint ehh..
-
Sazsi
csendes újonc
Persze ez szubjektív
War, war never changes...
-
ledgeri
nagyúr
... ez a választás már megtörtént, 2006-ban (előtte) [Robert Culp]... Azóta ismeriheti mindenki azt a karaktert azzal a hanggal... Így az én is hasonlóan képzeltem el a hangját azt feltételezi, hogy eddig nem hallottad (vagy némán, vagy egyáltalán nem játszva a játékot). [különösen a mai AI-szinkron más nyelen, eredeti hanggal-érában egyre furibb]
-
pandras83
senior tag
Nekem egyedül Alyx hangja nem tetszik, abszolút karakter idegen az eredeti szinkronhoz képest, a többi elmegy, sőt pl Eli hangja nagyon jó. Összességében 10/9, főleg úgy h az Ep1-2 is megkapta a szinkronhangokat.
Cyberfuck Patchrunner
-
herion
tag
Mondjuk érdekes, miért lengi körbe a fikatenger ezt a közösségi projectet, ami amúgy ingyé' van. Ez ilyen tipikus magyar keserűség lenne..?
Nyilván emberek a szabadidejükből áldoztak nem keveset arra, hogy ez a szinkron létrejöjjön. Ha nem tetszik hát na, neki lehet állni jobbat csinálni.Who Let The Dogs Out?
-
herion
tag
válasz pandras83 #31 üzenetére
Általánosságban beszéltem, nem konkrétan erről a topikról. Meg aztán nem is személyeskedő kontextusban.
De hogy akkor mondjak példát is: ott vannak a magyar jútúberek, twitch streamerek, vagyis leginkább a közösségük, akik közül jó sokan szét oltották a szinkront az első pár napban, mikor a tartalomgyártók elkezdtek játszani a játékkal.
Nemrég toltam végig újra a gamet, szóval úgy voltam vele inkább nézek szinkronos videót vagy streamet, innen a tapasztalat.
Volt olyan twitch stream-chat, ahol konkrétan csak fikázást lehetett olvasni, mekkora fos az egész szinkron stb...
Ugye az értelmes kritika ≠ az érvek nélküli divat fikázással, erre próbáltam asszociálni mikor a keserűséget említettem.
Nekem is van ami nem jön be a szinkronban, Alyx hangja szintén, olyan mint egy kajla tinilány, és tényleg karakter idegen.
De divatból nem állok neki sutyerák stílusban fikázni, csak mert az olyan "menő" manapság.
peaceWho Let The Dogs Out?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Path of Exile (ARPG)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Hyundai, Kia topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen széket vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Yettel topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- További aktív témák...
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen