Óriásplakát hirdeti a még be nem mutatott Sony Xperiát

Hong Kong belvárosában mutatja meg a nem túl meglepő külsejű Xperia 1 V-öt egy hirdetőtábla.

Hirdetés

Két hétre vagyunk attól, hogy a Sony bemutassa a legújabb generációját az Xperia 1-nek, Hong Kong belvárosában viszont már óriásplakátok reklámozzák a három színben készülő új Sony csúcsmobilt. A telefon sok izgalmat nem tartogat a dizájn terén, a hirdetésen látható képek alapján marad a letisztult és hosszúkás téglatest, a felső sarokban egymás alá rendezett három kamera és ebből következtetve vélhetően a 9:21-es arányú kijelző is.

Minden fényviszonyhoz jó lehet az új Xperia, ígéri a hirdetésMinden fényviszonyhoz jó lehet az új Xperia, ígéri a hirdetésMinden fényviszonyhoz jó lehet az új Xperia, ígéri a hirdetés Minden fényviszonyhoz jó lehet az új Xperia, ígéri a hirdetés (forrás: Weibo) [+]

A hirdetés szövege pedig az MCSS (Multi-Camera Synchronisation System) rendszer és az LN2 alacsony zaj mód használatára utalhat, melyek a Sony IMX858 szenzor képességei, s egyelőre csak a Xiaomi 13 Ultrában találhatók meg. Valószínűleg az Xperia 1 is az IMX858-at használja majd az ultraszéles kamerájában és a teleobjektívben, a lencséken pedig biztosan marad a Zeiss T* bevonat. Ahogy marad a ház oldalán, a bekapcsoló gombban az ujjlenyomat-leolvasó is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés