Nem kell aggódni a Pixel 5 illesztési hibája miatt

A Google hivatalosan is reagált a felhasználói észrevételekre, aggodalomra semmi ok.

Hirdetés

A Pixel 5 piacra kerülését követően több felhasználó is problémát, illetve problémának vélt jelenséget jelzett a Google felé. A kijelző és a készülékház illesztése egyes esetekben pontatlannak tűnt, a bal felső sarok körül többen rést fedeztek fel, ami értelemszerűen aggályokat vetett fel a készülék IP68 védettségét illetően. A Google most hivatalosan is reagált a jelenségre: aggodalomra semmi ok.


[+]

A gyártónak volt lehetősége összevetni kifogásolt felhasználói példányokat a minőségellenőrzési eredményekkel és megnyugtatóan kijelentette, hogy a kijelző és a készülékház közötti hézag a Pixel 5 kialakításának normális velejárója, nincsen hatással az eszköz víz- és porállóságára vagy a rendeltetésszerű felhasználás bármilyen aspektusára. Ettől függetlenül, ha még bárkinek aggályai lennének, a Google hajlandó egyéni megoldást kínálni a problémára, ami leginkább úgy értelmezhető, hogy ha ez (mármint a rés léte) valakinek mégsem fér bele, kérhet javítást, cserét vagy elállhat a vásárlástól, a gyártó pedig nem fogja azzal elutasítani, hogy nincs annak semmi baja.

Előzmények

  • Problémák mindig előfordulnak

    De egyelőre úgy tűnik, a Google Pixel 5-öt és az Apple Watch SE-t érintő gondok lokálisak és szűk körűek. Reméljük, így is marad.

  • Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G

    5G-generációba léptek a Pixel mobilok, viszont az XL ezúttal kimaradt. Sok szempontból fejlődött a széria, és egy gáláns ajándék ismeretében az árazás is elfogadható lett.

Hirdetés