Nem érdemes törölni az Apple Pay Cash-t

Hirdetés

Az Apple legfrissebb szoftververziója nem startolt teljesen simán, noha azóta folyamatos a hibajavítás. A készülékek több, mint felén, pontosan 59%-án már a 11-es verziószámú rendszer fut, amivel akadtak kisebb-nagyobb problémák. A legutóbbi frissítés után, amely a virtuális billentyűzet javítási funkcióit korrigálta, a 11.1.2-es verzió alatt az értesítések zavarodtak meg december 2-án, amit ideiglenesen a dátum átállításával tudtak orvosolni. A 11.2-es hibajavító csomag a Face ID-t tette zárójelbe egy kis időre, amit újraindítással lehetett ismét munkára bírni, ezen kívül viszont számos újdonság és egy érdekesség is érkezett.


[+]

A 11.2-es frissítés óta a 7,5 wattos teljesítményt is képes felvenni a készülék, így a QI szabványú vezeték nélküli töltés lényegesen gyorsabb lett, noha még mindig elmarad a QI 1.2 15 wattos maximális lehetőségétől, valamint a külön megvásárolható hálózati gyorstöltő képességeitől. Az Apple Pay Cash is elérhető – természetesen nem Magyarországról –, annyi érdekességgel, hogy a felhasználó lazán letörölheti az eszközről, ami tulajdonképpen nem baj, csak az új verzió esetében nem lesz képes újratelepíteni, vagy csak teljes a rendszer teljes újratelepítésével, ha meggondolja magát.


[+]

Az Apple Support egyik munkatársa jelentette a problémát, noha az Apple Pay Cash visszaügyeskedhető a rendszerbe, a lehetőség ellenére nem érdemes megválni tőle, mert egyelőre nem olyan egyszerű visszaszerezni. Ezzel együtt, a közvetlen átutalás mint opció akkor is használható, ha már eltávolítottuk, csak nem az iMessage-en keresztül: Sirivel kell kooperálni és kérni az átutalást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés