2019. január 17., csütörtök

Gyorskeresés

Gyorsabb lesz az iPhone-ok töltése

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MacRumors

Egy kiegészítőgyártó fecsegte ki, hogy az iOS következő verziója már biztosítani fogja a gyorsabb vezeték nélküli töltést.

Hirdetés

Az Apple idei modelljei aránylag kis akkumulátorkapacitással és normál töltőfejjel kerültek forgalomba, noha a gyorstöltésre van lehetőség, mindössze kompatibilis töltőfejjel kell próbálkozni, amit a gyártó nyilván biztosít, természetesen külön térítés ellenében. Így a kicsit sem olcsó eszközök töltése vagy lassú, vagy plusz 30 ezer forint. Az idei széria viszont már alkalmas vezetékmentes töltésre, egyelőre a sztenderd QI szabványú padok és felületek állnak rendelkezésre az Apple AirPower érkezéséig.

Az iPhone X töltési ideje a mellékelt 5 wattos töltőfejjel közel 3 óra, ami minden, csak nem gyors, de normál töltésnek is kifejezetten lassú. A RAVPower azonban úgy tudja, az iOS 11.2-es verziója lehetővé fogja tenni, hogy a készülékek értelmezzék a 7,5 wattos teljesítményt, ami nyilván a fele a QI 1.2-es szabvány 15 wattos vezeték nélküli képességéknek, de érezhetően javíthat a készülékek regenerálódásának tempóján.

Hirdetés

Előzmények

  • Apple iPhone X - vissza a jövőbe

    Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.