Hirdetés

Red Magic 5S - ezüstérem

A játékosoknak szánt Red Magic 5S kissé továbbfejlesztett változata új színben, hatékonyabb hűtéssel és néhány szoftveres módosítással tartja a frontot hardverizzasztó környezetben is.

Bevezető, csomagolás

Az almárka almárkája a Red Magic sorozat, ahol az anyacég a ZTE, annak pedig prémium szegmensbe lőtt brandje a Nubia. Na, a Nubiából pedig kinőtt a Red Magic, a kifejezetten játékra optimalizált telefonok márkája, ami már annyira különálló identitás, hogy a termék dobozán is csak egy apró felirat jelzi, hogy amúgy a Nubiához tartozik. Mindenhol máshol csak Red Magic szövegek és logók burjánzanak, dobozdesign szempontjából pedig megint egy olyan csomagot hozott a messzi Ázsiából a DHL, ami továbbra is tűnik inkább egy kultikus rajzfilm és/vagy fantasy játék díszdobozos extra kiadásának, mintsem telefonnak. Nem véletlen, hogy Tech2 Laci is egyből rakta fel a polcra a stúdióban, mert hát nagyon egyedi.


[+]

A Red Magic 5S tulajdonképpen a Red Magic 5G némiképpen felturbózott változata, amihez új színárnyalat is dukál. Igazából fogták magukat és telibefújták ezüstszürkével a hátlapot, aminek több rétegű jelentése is van, egyrészt a korábbi vörösről váltottak hűvösebb árnyalatúra, ezzel is jelezvén, hogy jobb a hűtésrendszer, illetve pont azért jobb a hűtésrendszer, mert az eddig használt réz alkotóelemeket ezüstre cserélték, amely nyilván drágább, de hatékonyabb megoldás. És hát ez a változás a készülék színezésében is visszaköszön.


[+]

A dobozban aztán szép rendben ülnek a kiegészítők, egyrészt egy szilikon tok, aminek itt elsősorban a hátlap csodálatosságának megőrzése a feladata, a kamerákat nem kell szintbe hoznia, mert azok szépen belesimulnak a designba, alig egy millimétert állnak csak ki. Aztán ott van a töltőfej, amely viszont megint csak 18 wattos, pedig a termék 55 wattos villámtöltésre is alkalmas. Mindehhez pedig piros Type-C kábel dukál, elfogyott a szürke festék, mert ugyanezt a madzagot adták a Red Magic 5G-hez is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

  • Nubia Red Magic 5G - nem játékszer

    A Nubia Red Magic 5G legtöbb kritikus ponton fejlődött a korábbi generációhoz képes, a teljesítmény még mindig kifogástalan, de szoftveres oldalon viszont van még mit igazítani.

Hirdetés