Okosüveggel érkezhet a Red Magic 6

Az elektrokromatikus hátlap a képernyő felvillantásakor elővarázsolhatja a sötét hátlap mögül a komponenseket.

A gamer telefon műfaj nemcsak játékra kihegyezett funkciókban, képfrissítésben vagy üzemidőben hozott előrelépéseket, dizájnvonalon is bátrabbak a gyártók, lásd a Rog Phone vonal agresszív küllemét vagy a Nubia Red Magic 5G áttetsző változatát, amely leleplezi például az apró ventilátort.

A Red Magic 6 a formát megtarthatja, ám hozzáadhat a hátlaphoz egy látványos effektust: elektrokromatikus „okosüveget” használva a komponensek a sötétből gombnyomásra előbújhatnak. Az elektrokromatikus üveg nem újdonság: több jármű visszapillantótükre sötétedik el például a hátulról belevilágító reflektorfényre, a OnePlus pedig egy koncepciókészülékkel sütötte el a technológiát.

Egyelőre nem világos, hogy a második videó hivatalosan lett-e közzétéve, avagy kiszivárgott, mindenesetre a Red Magic 5G után logikus volna a 6-os számozás, a Snapdragon 888 SoC-re pedig nem különösebb kockázat következtetni.

 • Kapcsolódó cégek:
 • Nubia

Azóta történt

Előzmények

 • Red Magic 5S - ezüstérem

  A játékosoknak szánt Red Magic 5S kissé továbbfejlesztett változata új színben, hatékonyabb hűtéssel és néhány szoftveres módosítással tartja a frontot hardverizzasztó környezetben is.

 • Nem a Nubia Play 5G lesz a Red Magic 5G Lite

  Legalábbis nem egészen. Megszereztük a teljes, hivatalos specifikációt!

 • Nubia Red Magic 5G - nem játékszer

  A Nubia Red Magic 5G legtöbb kritikus ponton fejlődött a korábbi generációhoz képes, a teljesítmény még mindig kifogástalan, de szoftveres oldalon viszont van még mit igazítani.

 • Nubia Red Magic 3s - nehéz-tüzérség

  A Nubia Red Magic 3s nyers ereje letaglózó, a játékélmény kifogástalan, de mint hétköznapi készülék, kissé kényelmetlen. És óriási.

Hirdetés