Kisebb akkumulátor, nagyobb töltésteljesítmény

Ezt választotta a Xiaomi is a Black Shark 4 esetében. Nem a Red Magic 6 lesz az egyetlen készülék 120 wattos gyorstöltéssel.

A gamer készülékek idén a töltésteljesítménnyel vagánykodnak az előzetesekben, a sort a Nubia nyitotta. A hardver ezeknél az eszközöknél aligha meglepő, természetesen minden gyártó a piac legerősebb szettjével dolgozik, rendszermemóriából sem szokott hiány lenni, a felbontást általában FHD+-on tartják magas képfrissítési periódussűrűség mellett, úgyhogy idén a dizájn és, ezek szerint a töltésteljesítmény lesz a selling point.

Az Asus marad a nagy akku - megnövelt teljesítmény (6000 mAh, 65W) kombinációnál és rámegy a dizájnra a hátlapi megjelenítővel, a Nubia nem növelte a kapacitást, de 120 wattos vezetékes gyorstöltést ígér, ami negyed óra alatt megold egy teljes feltöltést, és ugyanezt reklámozza a Xiaomi is. A Black Shark 4 már feltűnt a Google Play Console-on, most pedig a TENAA-nál, mindkettő megerősti a 4500 mAh-s telepet, a hivatalos előzetes pedig a 120 wattos tempót.

Ezen felül a Black Shark 4 (úgy tűnik, a Xiaomi leküzdötte a tetrafóbiáját) egyébként 1080 x 2400 pixel felbontású panelt kap majd 6,67 hüvelykes méretben, természetesen Android 11-et és 5G hálózati kompatibilitást. A méretek ezúttal sem lesznek szerények, a 10,3 milliméteres vastagságot valószínűleg a hűtőrendszer indokolja, mert a 4500 mAh-s telep biztosan nem.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés