Gyűlnek a következő ROG Phone pletykái

Például arról, hogy nem ROG Phone 4 lesz a neve. A Qualcomm chip viszont nem fog meglepetést okozni.

Eddig minden évben nyáron futott be az aktuális Asus ROG Phone, kényelmesen besöpörve a legjobb gamer telefon trófeáját, ám idén lehet, hogy sokkal hamarabb megérkezik a negyedik, amely tetrafóbia miatt elképzelhető, hogy 5-ös számozást kap. Előzetes poszter már van, sőt: decemberben Snapdragon 888-cal járt a szóban forgó ketyere Geekbench teszten, de azért egyelőre leginkább félinformációk kerültek elő.

A következő ROG Phone hivatalos előzetese
A következő ROG Phone hivatalos előzetese

Ilyen például a kínai 3C hitelesítés és a tipp a 65 wattos gyorstöltésre, illetve a 6000 mAh-s telepre. A weibón ugyanakkor egy felbukkant egy fénykép az állítólagos főszereplőről, és a hátlapon nemcsak a bal felső sarokban a korábbiaknál magasabbra helyezett kamerarész az érdekes, hanem a 05 felirat kicsit lejjebb, amely elég egyértelműen céloz a ROG Phone 5 névre.

Az állítólagos ROG Phone 5 prototípus
Az állítólagos ROG Phone 5 prototípus (forrás: Whylab) [+]

Azért nem teljesen titkos a következő Asus játéktelefon startdátuma: a szemfülesek azonosították a Kos csillagképet a poszteren, és ez alapján március 21-e és április 19-e közé várják a 2021-es Republic of Gamers gamer mobilt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Benchmark-teszteken a Snapdragon 888-as Asus ROG

    HTML5 és Geekbench-eredményeink is vannak, a kütyü pedig minden valószínűség szerint nem 4-es, hanem 5-ös számozásra vált.

  • ASUS ROG Phone II - túlnövi a feladatot

    Reneszánszukat élik a játékra kihegyezett mobilok, a ROG márkanevet működtető ASUS-tól pedig el is várjuk, hogy komolyan vegyék a műfajt: de vajon tényleg ez ma a legjobb gamer mobil?

Hirdetés