Napokon belül érkezhet a Redmi Note 2

Ahogy fejlődik a technológia, a múlt csúcskészülékes vívmányai úgy bukkannak fel egyre alacsonyabb árszegmensekben Tavaly nem egy kedvező árú HD-s készülék került piacra Ázsiában – persze nálunk minden drágábban mutatkozott be, így a Xiaomi Redmi Note is – idén pedig az olcsó Full HD-s eszközöktől lehet hangos a mobilvilág. A Meizu 5,5 hüvelykes készüléke pont ilyen, a Xiaomi pedig nem hagyhatja az M1 Note érkezését válasz nélkül, így állítólag napokon belül bejelentik az Mi Note folytatását.

A TENAA oldalán minden bizonnyal a Xiaomi Mi Note folytatása látható
A TENAA oldalán minden bizonnyal a Xiaomi Mi Note folytatása látható

Az új Mi phablet ugyancsak 5,5 hüvelykes képátlóval és 1080p-s felbontással érkezhet, amelynek meghajtásáért vagy a nyolcmagos Snapdragon 615, vagy az ugyancsak nyolcmagos MediaTek MT6752 felel, 2 gigabájt RAM kíséretében. A belső tároló 16 gigabájtos lehet, amelyre a MIUI 6-os verziója lesz telepítve Android 4.4 KitKat alapokon. Az Mi Note 2 a pletykák szerint kb. negyvenezer forintos áron lesz megvásárolható a Kínai Népköztársaságban, pont mint a nagyon hasonló nevű és tudású M1 Note, más források pedig annál is olcsóbb készülékre számítanak. A hivatalos bejelentésre vasárnap kerülhet sor.

Azóta történt

Előzmények

  • A TENAA-nál a Redmi 1S folytatása?

    Új középkategóriás készülék járt a kínai hírközlési hatóságnál, amely tippek szerint a rendkívül sikeres Xiaomi Redmi 1S folytatása lehet.

  • Xiaomi Redmi Note - nagyra vágyóknak

    Az egyre ismertebbé váló kínai cég is helyet kér magának a phabletek piacán. A Redmi Note korrekt hardvert és méretes kijelzőt kínál elég jó áron.

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

Hirdetés