Nagyon olcsó Moto mutatkozott be

A Motorola Moto E20 a 100 euró alatti ársávban egy elfogadható specifikációjú, Android Go rendszert futtató készülék.

A Motorola nagyon régóta az E-szériába rakja az olcsó okostelefonjait, így nem lehet meglepetés, hogy a frissen bemutatott Moto E20 is egy szerény felszereltségű, de nagyon alacsony árú mobil. A készülék 100 euró alatt, azaz körülbelül 35 ezer forintért kerül piacra, kijelzője 6,5 hüvelyken HD+ felbontású és természetesen LCD technológiájú, alul vaskosabb, felül pedig vékony kávával és csepp alakú kameraszigettel.

[+]

A hardver nagyon szerény, az Unisoc T606 SoC tényleg minimális teljesítményt nyújt, 2 GB RAM és 32 GB belső tárhely tartozik hozzá, és microSD-s bővítési lehetőség is adott. A készülék az Android 11 Go változatát kapja, komoly rendszerfrissítésekre nem kell számítani, viszont a kétéves biztonsági támogatás adott, tehát 2023 szeptemberéig biztosan jönnek rá a frissítési csomagok. A hátlapi kamera 13 megapixeles, mellette két megapixeles mélységszenzor dolgozik a háttérben, a harmadik helyen pedig egy ledes vaku ücsörög.


[+]

A mobil méretes, 4000 mAh kapacitású akkumulátort kapott, sima 10 W teljesítményű töltéssel, USB-C csatlakozón keresztül. A Moto E20 nem utolsó sorban IP52-es fröccsenésállósággal bír, kék és szürke színekben kerül piacra, és számos európai célpontja közt a magyar vásárlókat is megkörnyékezheti.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés