MWC 2015: Új csatlakoztatott órák a Cookoo gyártójától

Hirdetés

A Cookoo csatlakoztatott óráról ismert Cogito standján két számunkra új órát is lehetőségünk volt megnézni, amelyek közül az egyik egy valódi újdonság. A Fit névre hallgató modell egyik legfőbb erénye, hogy testvérmodelljeihez hasonlóan nem kell folyamatosan tölteni, nagyon hosszú ideig képes működni a benne lévő CR2032-es elemről; ennek megfelelően viszont tudása is kisebb, mint a konkurens okosóráké.

Cogito Fit
Cogito Fit [+]

Az értesítések alapszintűek, kijelzők nincsenek, csak pici piktogramok és rezgés, illetve magáról az óráról is kevés funkciót érhetünk el, lenémíthatjuk a bejövő hívásokat, vezérelhetjük a kamerát és a zenelejátszót, illetve megkereshetjük a telefonunkat. Három változatban (sporty, executive és luxury)kivitelekben lesz majd elérhető, amelyek között leginkább színek tekintetében van különbség. Okos dolog, hogy a lépésszámlálót sem felejtették ki az eszközből, amely egyébként iOS-szel és Androiddal kompatibilis, előbbinél legalább 7-es, utóbbinál legalább 4.3-as rendszer szükséges a működéshez. Megjelenése Magyarországon pár hónapon belül várható, ára külföldön modelltől függően 99 és 149 USD között alakul majd.

Cogito Classic
Cogito Classic [+] Cogito Classic

A másik eszköz Classic névre hallgat, fontos különbség, hogy már rendelkezik gy alapszintű kijelzővel, ahol mondjuk túl sok dolog nem tud megjelenni, mert az értesítések ugyanúgy ikonokkal vannak megoldva, mint a Fitnél, de például két időt is meg tud jeleníteni, ami hasznos, ha más időzónába utazik az ember. Szilikon, bőr, nylon és fém szíjjal is elérhető, ára külföldön 180 USD.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Előzmények

Hirdetés