MWC 2015: Krüger&Matz okosóra

Hirdetés

Az MWC-n sok érdekességet láthat az ember, nem csak a nagyobb, hanem a kisebb vállalatok is itt mutatják meg újdonságaikat. A Krüger&Matznál egy okosórát kaptunk lencsevégre, melyet egyszerűen csak Smartwatch-nak neveztek el a lengyelek.

Krüger&Matz Smartwatch
[+]

A szerkezet 1,6 hüvelykes, 240 x 240 felbontású színes TFT kijelzőt kapott, a betekintési szög jó, a kontrasztarány viszont nem túl magas. Az óra belsejében egy MediaTek Aster MT2502 processzor dolgozik. A Smartwatch külseje IP67-es védettséget élvez, így meghatározott mértékben vízálló, ami egy ilyen kütyünél igencsak fontos szempont.

Krüger&Matz Smartwatch
[+]

A lengyelek újdonsága támogatja Bluetooth 4.0 LE és 2.1 szabványokat, és kompatibilis az iOS 7 vagy Android 4.3 és ennél frissebb operációs rendszereket futtató készülékekkel. Az energiaellátást egy 315 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, az üzemidőről nem esett szó.

Krüger&Matz Smartwatch
[+]

A szoftverben négyféle számlap közül választhatunk, az óráról pedig Android esetén akár a zenelejátszót és a kamerát is irányíthatjuk, plusz hívásokat fogadhatunk vagy kezdeményezhetünk. A Smartwatch március végétől lesz elérhető, hazánkban is a boltok polcaira kerül, nagyjából 100 dolláros, azaz nettó 28 ezer forintos árra kell számítani.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés