MWC 2014: Kameránk előtt az LG G Pro 2

A G Pro 2 az LG egyik zászlóshajósa lesz 2014 első hónapjaiban, a nagyjából fél éve debütált G2-nek ugyanis most még nem mutatták be az utódját. Ennek megfelelően nem spóroltak a hardver kialakításakor, a 2,26 GHz-es, négymagos Snapdragon 800 processzor és a 3 GB RAM elég erőteljes ahhoz, hogy meghajtsa az 5,9 hüvelykes Full HD felbontású IPS-kijelzőt, valamint az azon futó Android 4.4-es (KitKat) operációs rendszert.

Mint az a fenti videón is látszik, a készülék szoftveres szempontból nagyon kellemes, rengeteg extra funkciót tartalmaz. A kijelző egyszerű és biztonságos feloldására szolgáló Knock code-ról korábban már írtunk, viszont csak ehhez a készülékhez tartozik a Samsung Galaxy Note 3-ból már ismert (pontosabban ahhoz nagyon hasonló) kijelző-kicsinyítés és a hasonló méretkategóriánál megszokott kijelzőfelezés, aminek köszönhetően két alkalmazást egymás mellett is lehet futtatni, egyidejűleg. Érdekesség az önarcképek (tehát a selfie-k) készítésekor hasznos világítás, amit az LG G Pro 2 úgy valósít meg, hogy a kamera előnézeti képét elég picire veszi, az azt körülbelül területet pedig fehérre festi, ami megvilágítja a tulajdonos arcát. A 13 megapixeles kamera stabilizációjával is történt előrelépés, a gyártó szerint 20 százalékkal hatékonyabb a működése.


[+]

A készülék a korábbi információk szerint áprilisban vagy májusban debütál majd, várható ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • MWC 2014: NueVue védőtokok

    Az MWC-n nem csak a készülékekre, hanem a tartozékokra is nagy hangsúlyt fektetnek, most egy antibakteriális védőtokot vehettünk kezünkbe.

  • LG G Pro 2 - G, mint gigantikus

    Az LG fogta tudása legjavát és belepakolta egy jókora készülékházba, így megszületett a G Pro 2, amelyet a G2 fölé pozícionáltak.

Előzmények

Hirdetés