Gyűlnek az 5G-s Motorola Razr 2 pletykái

Erősebb hardver, nagyobb felbontású kamera és némi konstrukciót érintő változás jellemezheti a második generációs, hajlítható Razrt.

Menő és népszerű lett a némi csúszással piacra került Motorola Razr modernizált változata, amely a kagylótelefon formát a hajlítható panel korszakával háziasította, mutatós kivitelben. A 4G-s készülék 6,2"-es POLED panelt vetett be 876 x 2142 pixelen kinyitva, és mivel az befele csukódott, kínált kívül egy másodlagos, szerényebb kijelzőt az értesítések leolvasására (2,7", 600 x 800 pixel). Panasz a Snapdragon 710 SoC-re vagy a 6/128 GB-os kombinációra nem lehetett, de azért a Galaxy Z Flipet a Samsung komolyabb hardverrel szerelte fel, igaz: kedvezőtlenebb árcédulát is aggatott rá.

A klasszikus Motorola Razr az új mellett
A klasszikus Motorola Razr a tavalyi újdonság mellett (forrás: Inverse) [+]

A Motorola boszorkánykonyháján már készül a folytatás, amely az 5G-s Snapdragon 765 SoC-vel, 8 GB RAM-mal és 256 GB-os tárolóval erősíthet, a telepméretet 2845 mAh-ra növelve, tudta meg az XDA-developers. A „hátlapi” kamera (ami csukott állapotban előre néz), Samsung ISOCELL Bright GM1 szenzorra válthat 48 megapixelen, a szelfiegység, amely a hajlítható panel tetején pihen, pedig 20 megapixelesre hízhat.

A forrásoldal szerint egyelőre kérdéses, hogy a Motorola is bevet-e ultravékony üvegréteget a valamivel karcállóbb kivitelért, mindenesetre tanultak az első generáció konstrukciójából. Egyelőre továbbá az sem világos, hogy lesz-e a friss modellnek megkülönböztető neve, mondjuk Razr 5G, Razr 2 vagy Razr 2020, mindenesetre az ötödik generációs mobilhálózatok villám térhódításával egy méregdrága, hajlítható különlegesség nem engedheti meg, hogy kimaradjon az adatkommunikációs jóból.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés