Mobilarena TV: nagy, HD és olcsó WayteQ

Ha azt mondjuk, WayteQ, valószínűleg mindenki táblagépekre vagy médialejátszókra gondol először. A gyártó viszont újra megpróbálkozik az okostelefonos szegmenssel. Azért újra, mivel már volt egy erre irányuló kezdeményezés, ráadásul akkor a ZTE-vel működtek együtt, és Libra lett a telefon neve. Most viszont egy saját névvel fémjelzett készülék, a WayteQ Talk 5H érkezett hozzánk, ami több szempontból is ideális terméknek mondható. A nagyobb tepsik kedvelőinek jó hír, hogy a masinában egy 720 x 1280 pixel felbontású, 5,5 hüvelykes képátlóval rendelkező IPS-LCD kijelző kapott helyet, amit egyébként egy MediaTeK MT6589 lapkakészlet és az ebben található négymagos processzor hajt meg. Az Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszerre építkező készülék az előbbiek mellett 8 megapixeles kamerával, 2500 mAh kapacitású akkumulátorral és rendkívül kedvező árral büszkélkedhet.

Az előzetes specifikáció tehát ígéretesnek tűnik, a 18 órakor kezdődő adásban pedig fényt derítünk arra, hogy a telefon beváltja-e a hozzá fűzött reményeket.

Azóta történt

  • WayteQ Talk 5H - olcsó tank, tüzérséggel

    Jókora telefont dobott piacra a WayteQ, amely igen csábító árral próbál vásárlókat szerezni. Szolgáltatói kínálatban nem számíthatunk rá, de a kártyafüggetlen piacon tarolhat.

Előzmények