Hirdetés

WayteQ xTAB-100dci - egy szinttel följebb

Hirdetés

Bevezető

Nem ez az első WayteQ táblagép, ami a kezünk közé kerül, s valószínűleg nem is az utolsó. Amikor az első masinákat megnyomkodtuk, akkor a WayteQ egy olcsó, de árához képest jó minőségű gyártó képét sugallta, most viszont (miközben eltelt több mint egy év) egy olyan motyó esett be hozzánk, ami igyekszik felvenni a versenyt a piac nevesebb szereplőivel is. Sokat javult az anyagminőség, a kijelző, a sebesség, s most már egyedi szoftveres megoldások is látszódnak, ami az első lépés afelé, hogy egy gyártó megkülönböztesse magát és ne szürküljön bele a többi, hasonló felépítésű brand forgatagába. Ami nem színes.

WayteQ xTAB-100dci 3G
[+]

Az xTAB-100dci most a WayteQ legdrágább és legkomolyabb terméke. A bruttó, 65 ezer forintos végfelhasználói ár talán riasztó lehet azoknak, akik 7 inches, WiFi-only eszközök között nézelődtek manapság, ott ugyanis kábé ennek a feléért már lehet értelmes gépet kapni. Itt viszont egy combos tabletről van szó, amely magában foglal egy 3G modemet is, ami eddig a WayteQ masináira nem volt jellemző. És egyébként is ritkaság az olcsóbb tabletek körében, hogy SIM-et is lehet beletenni, a múltkor pont ilyesmit kellett keresnem és szűkös a lista, tehát van a WayteQ számára piaci rés.

WayteQ xTAB-100dci 3G
[+]

Az a helyzet, hogy azért a 3G mellé kell még adni valamit, hogy a vásárló ténylegesen elégedett legyen, ezért aztán a fehéres dobozban (amelynek oldalán a "time to have fun" felirat olvasható) nem csak egy töltő és egy adatkábel árválkodik, hanem kapunk pici törlőkendőt és egy USB OTG kábelt, amivel egeret, pendrive-ot is a géphez lehet kötni. Ezek persze apróságok, mégis sokat hozzátesznek a vevői jóérzéshez, még egy combos memóriakártya elférhetett volna, de ne legyünk telhetetlenek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Mobilarena TV: WayteQ xTAB-100dci 3G

    Egyre jobban erősít a WayteQ a táblagépek piacán, mostani adásunkban egyik büszkeségükkel foglalkozunk, mely az IPS panel mellett a 3G modem miatt is kiemelkedik.

Hirdetés