Mobilarena TV: nagy tudás, kevés pénzért

A Honor tavaly október óta forgalmaz saját név alatt termékeket Európában, és számos kiváló ár/érték arányú mobillal előrukkoltak azóta. Mai tesztalanyunk a középkategóriában dörgölhet oda a vetélytársak orra alá, hiszen a Honor 4C sok szempontból is kiemelkedő ajánlatnak tekinthető. Az 5 hüvelykes HD kijelző egy dolog, ám a nyolcmagos processzorral ellátott Kirin 620 SoC, vagy éppen a 2 GB-nyi rendszermemória már könnyedén kiemeli a készüléket a kategóriából. A sor ráadásul itt még nem ér véget, hiszen a 4C hátlapján egy 13 megapixeles kamera található, jó a rendszersebesség, és még két SIM-et is kezel.

A Honor újdonsága az igen meggyőző specifikációk ellenére nagyon baráti áron vásárolható meg, az akkumulátoros üzemidő jó, kérdés már csak az, hogy rontott-e valahol a vállalat, vagy tényleg igaz az, hogy bő 50 ezer forintért már a legtöbb igényt kielégítő telefont tudhatunk magunkénak. 18-órakor kezdünk, és a kérdésre is választ adunk!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Egy meg kettő

    Mai műsorunk témája a OnePlus 2 lesz, amit egyszerűen csak zászlóshajó gyilkosnak neveznek. Van is benne igazából minden, nem is lett drága, szóval az előjelek tényleg nagyon jók.

  • Mobilarena TV: Négy gigás elefánt

    Mai adásunkban az Elephone P9000 kerül terítékre, ami a Helio P10 chipset mellett a 4 GB RAM-mal hívja fel magára a figyelmet. A műsor AliceWake bemutatkozása miatt is érdekes lesz.

  • Mobilarena TV: Olcsó ujjlenyomat-olvasó

    A ZTE Blade A1 névre hallgató készülék vendégeskedik ma nálunk, ami a biometrikus azonosítón kívül a nagyon kedvező ára, és a korrekt felszereltsége miatt is érdekes.

  • Mobilarena TV: Öreg rendszer nem vén rendszer

    Mai adásunk főszereplője az UMi eMax, ami Android KitKatet futtat, de nyitva van a bootloadere, szabadon és egyszerűen főzőcskézhetünk a ROM-okkal. Két SIM támogatás adott, viszont gyenge a kamera és B20 sincs.

Előzmények

  • Honor 4X - négytalálatos

    A vállalat újdonsága lényegében a phabletek között versenyez az 5,5 hüvelykes HD kijelzővel, jó az üzemidő, erős a nyolcmagos processzor, a kamera jó képeket lő és az árat is sikerült eltalálni.

  • Mobilarena TV: phablet a Honortól

    Mai adásunkban a Honor 4X készülékkel foglalkozunk, mely a kellemes ár/érték arány mellett 5,5 hüvelykes HD kijelzőt, duál SIM támogatást és nyolcmagos processzort kínál.

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.